Laurens Badkamers Baden in luxe
Stately Blue Binnenkijken bij familie Spits
Scroll naar beneden
 • Badkamer
 • 16 m²
  • Luxe
  • Rustiek
  • Vrijstaand bad
  • Regendouche
  • Sunshower

Voor het statige herenhuis van de familie Spits mochten we een chique, klassieke badkamer ontwerpen. Vanuit hun wens om de allure van het pand terug te brengen in de badkamer stelden we met een ingetogen kleurenpalet en eersteklas sanitair een stijlvol geheel samen. Door een strak lijnenspel in combinatie met ronde vormen, vonden we een perfect evenwicht.

Verrassende twist

In al onze ontwerpen vinden we wel een element dat direct de aandacht trekt. In deze badkamer is dat duidelijk de uniek vormgegeven douchezuil met de tegels met een verfijnde, lichtblauwe textuur. Door deze tussenmuur niet tot het plafond te laten lopen en net iets van de wand te plaatsen, geven we de klassieke stijl een verrassende twist. Deze eyecatcher is een  typisch voorbeeld van ons vakmanschap. Het geeft de ruimte een eigen karakter en maakt het totaalplaatje af.

Douchezuil blauwe tegels

Licht in de ruimte

Om aan de wens van een badkamer die rust en ontspanning biedt te voldoen, kozen we bewust voor een neutrale basis. De hoge muren, met klassieke kozijnen, en het grootse raam waren een perfecte basis voor de sfeer die we wilden neerzetten. De glaspartij die direct voor veel licht in de ruimte zorgt, is een waar cadeautje voor onze ontwerpers. Door te kiezen voor lichte wand- en vloertegels wordt het licht in de badkamer en daarmee het gevoel van ruimte almaar verder versterkt. 

Maatwerk badkamermeubel

We ontwierpen voor dit project een maatwerk wastafelmeubel waarbij vorm en functie prachtig samenkomen. Het zwevende badkamermeubel, over de volledige breedte van de muur, maakt de ruimte optisch nog groter. Daarbij bieden de diepe laden veel opbergruimte. Dit maakt dat verzorgingsproducten eenvoudig weggewerkt kunnen worden en het wastafelblad de kalme en strakke uitstraling behoudt.

diepe lades wastafelmeubel

Vormenmix

Dit exclusieve ontwerp bewijst dat door de juiste samenstellingen klassiek en eigentijds hand in hand gaan. We vonden hier een perfecte balans in de mix van rechte lijnen en ronde vormen. Zoals het massieve solid surface bad tegenover de haakse vormen van de douchezuil; het rechthoekige wastafelmeubel onder de ovale waskommen en grootse ronde spiegel; en de lamp van ringen aan het strak omlijste plafond.

Kranen van Geda

De kranen, bedieningspanelen, douchekoppen en handdoekhouder zijn van het merk Geda. Dit designmerk heeft een natuurlijke schoonheid in al haar collecties. Er is bewust gekozen voor een matte uitvoering, dit maakt dat de kranen in harmonie zijn met de vormgeving van de andere elementen. Een bijzonder podium in deze badkamer is er voor de staande badkraan. Door de kleurkeuze en positionering, te midden van de wittinten, komt deze als een waar kunstobject in het geheel naar voren. 

Geda luxe badkraan

Uw badkamerwensen komen tot leven

Het eindresultaat van het project Stately Blue bevestigt de kracht van luxe en eenvoud. Benieuwd naar hoe wij uw badkamerwensen tot leven brengen? Neem gerust eens contact op.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak