Laurens Badkamers Baden in luxe
Finesse sense Binnenkijken bij Gerrit & Alice
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Modern
    • Industrieel
    • Keramische tegel
    • Betonlook

Mix van stijlen

De voorkeur van Gerrit & Alice ging uit naar een badkamer met betonlook, zonder dat het een volledig industriële uitstraling zou krijgen. De betonlook hebben we terug laten komen in de gemêleerde tegels op alle wanden. Op de vloer is gekozen voor een verrassende houtlook, wat zorgt voor een speels effect. Door elementen van verschillende stijlen op de juiste manier te mixen, heeft deze badkamer een eigen, unieke uitstraling gekregen.

Ruimtelijk effect versterken

De grote raampartijen in de badkamer van Gerrit & Alice zorgen voor veel lichtinval, waardoor de badkamer optisch groter lijkt. Door de keuze voor lichte meubels wordt dit ruimtelijke effect versterkt.

'Een keramische vloer met een houtmotief.'

Het meest opvallende deel van deze badkamer is de vloer. De keramische tegel met houtmotief doet qua uitstraling niet onder voor echt hout, maar is in tegenstelling tot parket wel geschikt voor natte ruimtes. De ‘houten’ vloer contrasteert met de tegel op de wanden en geeft de ruimte een warme look.

'Een glanzend wit badmeubel en keramische wastafel'

De badkamer van Gerrit & Alice heeft een op maat gemaakte moderne, witte wastafel, voorzien van een glanzend keramisch blad en diepe lade. Met daarboven een evengrote, rechthoekige spiegel en twee elegante kranen van KEUCO vormt het geheel een strakke uitstraling.

'De inloopdouche één geheel met de rest van de badkamer.'

De badkamer is niet onder één specifieke stijl scharen. Voor iedere klant kijken wij namelijk naar de persoonlijke wensen en stemmen daar het ontwerp op af. Met oneindig veel mogelijkheden in materialen, vormen en maten garanderen wij altijd een unieke badkamer.

Bekijk meer voorbeelden van onze projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak