Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamertegels

De basis voor een krachtige uitstraling

De krachtige uitstraling van uw badkamer begint bij de keuze voor de badkamertegels. Deze vormen namelijk een bepalende rol in de sfeer van de ruimte. Badkamertegels vragen om zowel esthetische als praktische keuzes, waarover wij u graag in onze showroom verder adviseren. Laat u online inspireren door het scala aan voorbeelden dat wij u bieden. 

Badkamertegels met marmerlook

Bij ons vindt u badkamertegels in het hogere segment. Zoals de keramische tegels met uiterst realistische marmerlook. Deze zijn volledig gebaseerd op het natuurlijke proces van de steen en zijn met hun verfijnde detaillering en texturen niet van echt te onderscheiden. Naast de authenticiteit en uitzonderlijke schoonheid bieden onze badkamertegels met marmerlook ook vele praktische voordelen.

Badkamertegel donkere marmerlook

Voordelen van keramische badkamertegels

 

In een badkamer heeft u onder meer te maken met vocht, kalk, zeep en oliën. Natuursteen is vaak niet bestand tegen deze invloeden en producten. Een keramische badkamertegel daarentegen behoudt altijd zijn originele uitstraling, is eenvoudig te onderhouden en is bestand tegen krassen en slijtage. Dit maakt een keramische tegel ten opzichte van natuursteen tevens een veel duurzamere keuze.

Moodboard hotel chique badkamer

Grote badkamertegels

Grote badkamertegels zijn erg geliefd, met name door het optische effect dat ze creëren. Ze laten iedere ruimte namelijk groter lijken, bieden rust door weinig voegen in de vloer of op de wand en kunnen – afhankelijk van het patroon – voor een robuuste of juist zachte uitstraling zorgen. Grote tegels zien we terug in grote badkamers, maar ook in bijvoorbeeld de toiletruimte. Een grote basistegel is perfect te combineren met een meer uitgesproken tegel, zoals de hexagon tegels. 

Mozaïek badkamertegels

De badkamertegels in mozaïek, zoals de hexagon tegels, blijven razend populair. De tegel springt direct in het oog en geeft een fraaie twist aan ieder badkamerontwerp. In onderstaande projecten tonen we verschillende voorbeelden van gedurfde ontwerpen waarbij we voor de volledige wand of in een nis kozen voor een afwijkende vorm.

 

Gouden badkamertegels

Het gevoel van ‘baden in luxe’ creëren we graag door uw badkamer een chique maar warme touch mee te geven. Dit begint bij het ontwerpen van een stijlvol en persoonlijk interieur. Deze bouwen we op vanuit een basistegel waar we een uitgesproken tegel tegenover kunnen zetten. We dagen u graag uit met exclusieve badkamertegels, die in lijn liggen met de interieurstijl die u voor ogen heeft. Zo kunnen glanzende wandtegels direct de toon zetten voor een hotel chique geheel. 

Sunshower in wellness badkamer

Contact

Om tot een weloverwogen keuze te komen, moeten eigenschappen als glans, textuur, formaat en het materiaal van de tegel echt persoonlijk ervaren worden. In onze showroom leiden wij u graag langs de vele uitvoeringen en oneindige combinaties. We gaan vervolgens met u aan tafel om een advies op maat te kunnen geven. Vanuit een moodboard spelen we met de samenstellingen tot we uw persoonlijke stijl gevangen hebben. Zo komen we samen tot een totaalplan voor een badkamer die aan al uw wensen voldoet. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak