Laurens Badkamers Baden in luxe

Trending: hexagon tegels

Een speels, maar stijlvol design

De zeshoekige tegels, ook wel hexagon of honingraat genoemd, zijn een absolute trend op het gebied van interieur. Hexagon tegels zorgen voor een speels effect op de wand van iedere badkamer. Ook voor de wandbekleding van het toilet kan een hexagon tegel een fraaie blikvanger zijn. In onze showroom presenteren we verschillende voorbeelden van luxueuze hexagon tegels. 

Hexagon tegels zijn tijdloos

De hexagon tegel is al lange tijd erg populair, onder meer omdat het tijdloos is en zich goed laat combineren met uiteenlopende stijlen. Bij het ontwerpen van een badkamer kiezen wij vaak eerst voor een basistegel, bijvoorbeeld een grote rechthoekige tegel met natuursteenlook. Voor een dynamisch effect kan vervolgens de combinatie gezocht worden met een hexagon tegel. De mix van geometrische vormen zorgt voor een persoonlijk en stijlvol design.

Hexagon tegel wand badkamer

Unieke projecten met hexagon tegels

Een voorbeeld hiervan vindt u in de badkamer Nature Bronze die wij voor en met Almar en Kelly mochten ontwerpen. Voor in de nis in hun badkamer viel hun keuze op een afwijkende tegel; een glanzende bronzen hexagon tegel. Een ander voorbeeld is de gouden wand in de badkamer Bombay delight, van de familie Droste. Zij hadden een uitgesproken voorkeur voor een glamoureuze wand. De exclusieve hexagon tegel die we hier hebben toegepast, zet de toon voor de uitstraling van de gehele badkamer.

Bronzen hexagon mozaïek tegels in badkamer

Creëer je eigen stijl

In verschillende badkamerstijlen, van een landelijke badkamer tot een hotel chique badkamer is de hexagon tegel toe te passen. De afwijkende vorm kan voor zowel een elegant als robuust effect zorgen; ontdek welke uitstraling u het meeste aanspreekt. Aan de hand van uw persoonlijke smaak gaan we samen op zoek naar het perfecte, originele ontwerp voor uw eigen droombadkamer.

Advies op maat

Wij denken graag met u mee voor het ontwerp van een complete badkamer waarin de hexagon tegel volledig tot zijn recht komt. Wilt u de hexagon tegel ook in andere ruimtes in uw huis terug laten komen? Ook voor een interieuradvies voor uw volledige woning kunt u bij Laurens Badkamers terecht. We verwelkomen u graag in onze showroom waar onze interieurontwerpers ter beschikking staan om u te inspireren met onder meer onze complete lijn van hexagon tegels.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak