Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer Twente

Badkamer Twente | Laurens Badkamers

Laurens Badkamers is gevestigd in Twente (Nijverdal). Bij Laurens Badkamers ontwerpen we al onze complete badkamers op maat. Door in de eerste kennismaking al uw wensen en situatie in kaart te brengen, kunnen wij een ontwerp maken die helemaal past bij de wensen, voorkeuren én uw woning in Twente of daarbuiten.

Een badkamer op maat in Twente

Bij het ontwerpen van uw badkamer in Twente, beginnen we bij de basis. We gaan samen met u op zoek naar de sfeer waarbij u zich prettig voelt. We kijken welke stijl u aanspreekt en welke materialen en producten daarbij passen. Dat doen we door met echte voorbeelden te werken en verschillende materialen bij elkaar te leggen. Wij werken uitsluitend met duurzame en unieke producten, zodat we volledig kunnen aansluiten op uw wensen.

opbergbox in badkamer

Maatwerk badkamerontwerp in Twente

Zodra we de juiste sfeer voor uw badkamer in Twente bepaald hebben en weten wat uw voorkeuren zijn wat betreft stijl en het combineren van materialen, gaan wij aan de slag met het het ontwerp voor uw badkamer. In de ontwerpfase zijn we altijd op zoek naar de optimale balans tussen design en comfort, zodat het ontwerp van uw badkamer uniek en volledig naar uw smaak is. Wanneer u nu liever een design badkamer, moderne badkamer of luxe badkamer wenst, bij Laurens Badkamers worden deze altijd voor u op maat ontworpen in de stijl waar u van houdt. Denk hierbij aan een landelijke stijl, marmeren stijl of een meer industriële stijl

Badkamer showroom in Twente

Kom langs

In onze badkamer showroom in Twente kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer. U vindt ons aan de Bedrijvenweg 59 op het industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal. Hier kunt u rustig rondlopen om inspiratie op te doen voor verschillende badkamerstijlen. Wilt u niet alleen inspiratie opdoen, maar direct al een badkamerontwerp laten maken? Dat kan! Wij luisteren graag naar uw wensen en ontwerpen op basis daarvan een badkamer op maat voor uw woning in Twente. Wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten of wilt u buiten de reguliere openingstijden langskomen? Ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

opbouwkommen spiegel bad hout badkamer zwarte wastafel

Doe inspiratie op en bekijk onze projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak