Laurens Badkamers Baden in luxe

Sfeervolle badkamer

Om volledig in te kunnen relaxen

Dat u verlangt naar een badkamer waarin u volledig kunt relaxen, begrijpen wij als geen ander. Het neerzetten van de juiste sfeer is hiervoor essentieel. Er zijn verschillende elementen die hierin een belangrijke rol spelen. Wij nemen u graag stap voor stap mee in het ontwerpproces, waarbij we vanuit uw wensen en onze oneindige mogelijkheden tot een sfeervolle badkamer komen.

Sfeervolle badkamertegels

Het kiezen van de vloer- en wandtegels van een badkamer ligt aan de basis van de sfeerbepaling. In onze showroom presenteren wij met trots ons rijke aanbod aan hoogwaardige tegels. Gaat u voor een moderne en lichte uitstraling of heeft u een voorkeur voor een chique en warme gloed? Zowel het formaat van de tegels, als de textuur, het patroon of de print kan bepalend zijn in de look & feel die de ruimte krijgt. Doordat wij altijd een plan op maat maken, is geen vraag te gek. Ervaar zelf de verschillen in de unieke projecten die wij online presenteren.

Sfeervolle marmerlook

Kleurkeuzes voor een sfeervolle badkamer

In onze showroom inspireren wij u met diverse voorbeeldopstellingen van sfeervolle badkamers. Hier kunt u de kleuren, materialen en texturen, en de sfeer die we hiermee creëren, zelf ervaren. We nodigen u vervolgens graag uit om, op basis van uw smaak, samen op zoek te gaan naar uw persoonlijke stijl. Ingetogen en levendige kleuren, diepe tonen of zachte tinten, graag kijken we met u naar de combinaties die uw badkamer het passende karakter geven. Doordat wij volledig maatwerk leveren, kunnen we variëren in afmetingen, vormen en indeling net zo lang totdat het geheel in evenwicht en harmonie is.

Sfeervolle badkamer opstelling showroom

Sfeer vangen in een moodboard

Tegels, kleuren en andere elementen die de sfeer van het totaalbeeld zullen bepalen, vangen we in uw eigen moodboard. Een zorgvuldig samengestelde verzameling van materialen, texturen, kleuren en accessoires. Hierbij dagen we u graag uit met verrassende matches en eigentijdse designs, maar zorgen er altijd voor dat u uw voorkeuren er in herkent. Vanuit een veelbelovend beeld maken we vervolgens de stap naar het 3D-ontwerp en de realisatie van uw stijlvolle en sfeervolle badkamer.

Uw sfeervolle badkamer samenstellen

Wij gaan graag samen met u om tafel om vanuit een op maat gemaakt plan uw sfeervolle badkamer samen te stellen. Wij adviseren daarbij altijd om groots te dromen en denken graag met u mee in mogelijkheden. Zowel in de materiaalkeuzes als in de indeling van de ruimte. Zo kan het doorbreken van een wand of juist het plaatsen van een tussenmuur bepalend zijn in de sfeer die we willen neerzetten. 

Sfeervolle badkamer samenstellen bij Laurens Badkamers

U bent van harte welkom

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe wij uw persoonlijke wensen en ideeën transformeren tot de meest geliefde ruimte in uw huis? Een sfeervolle badkamer, waarin u dagelijks volledig kunt ontspannen. Bezoek dan eens onze showroom in Nijverdal. Onze interieurontwerpers ontvangen u graag. Komt u niet uit de buurt? Laat het ons weten, dan verzorgen wij de lunch of een ander hapje en drankje.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak