Laurens Badkamers Baden in luxe
Satin Brass Binnenkijken bij Paul & Iris
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 20 m²
    • Modern
    • Sunshower

Op een prachtige locatie aan het water staat de stijlvolle woning van Paul & Iris. Met de verbouwing en aanbouw op de begane grond maakten zij speciaal voor de badkamer een ruimte van maar liefst 20m2 vrij. Samen creëerden wij hier hun droombadkamer waarin zij kunnen baden in luxe.

Om aan de wensen van zowel een inloopdouche, ligbad, ruime wastafel, toilet als sauna te voldoen, daagden wij Paul & Iris uit om anders naar de ruimte te kijken. De plaatsing van een tussenmuur, met daarin een nis, zorgt voor een stijlvolle en praktische afscheiding. De gekozen indeling maakt dat het oppervlakte optimaal benut wordt.

Luxe badkamer nis wastafel

Voor het creëren van een uitstraling waarin zij zich beiden herkennen, brachten we de wensen en ideeën van het echtpaar samen. Vanuit de begrippen wellness, luxe, ruimtelijk, vernieuwend en stijlvol ontwierpen we een moodboard die hun gezamenlijke stijl uitstraalt. 

Moodboard gouden mozaiïek

Onder meer door wat kleur toe te passen op zowel de wanden als in de nok, creëerden we in deze omvangrijke ruimte een sfeervolle, serene uitstraling. De groen-aardse tinten komen terug in de wandtegels, die gebaseerd zijn op de natuursteen Calacatta Macchia Vecchia. Ook in alle kranen, douchekoppen en mengpanelen, van het Italiaanse merk Geda, komt dezelfde kleur terug. Dit heeft als effect dat er evenwicht in het geheel ontstaat.

Met inbouwkranen van Geda en het meubel van Edone straalt de wastafel Italiaanse allure uit. Met het gouden mozaïek bij de wastafel maakten we een stijlstatement, maar de echte eyecatcher in deze badkamer is natuurlijk wel de sauna, geleverd door VSB Wellness Diessen.

Satin Brass

De stijlvolle moderne uitstraling, hoogwaardige materialen en wellness objecten resulteren in een luxueuze badkamer die uitnodigt om heerlijk in te ontspannen. Wilt u ook baden in luxe? Neem gerust eens contact met ons op.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak