Laurens Badkamers Baden in luxe

Maatwerk badkamermeubels van Edone

Sanitair met italiaanse klasse

De maatwerk badkamermeubels van Edoné vallen onder sanitair van het hoogste segment. Het designmerk Edoné gaat met eersteklas materialen voor de beste kwaliteit en dat is waarom wij met trots dit merk vertegenwoordigen. Met Italiaanse klasse weet Edoné zich te onderscheiden in de markt en maken de handgemaakte designmeubels het verschil in iedere badkamer. 

Edoné meubels voor iedere badkamer

Edoné zie je terug in verschillende badkamers die wij voor onze klanten hebben mogen realiseren. De uiteenlopende ontwerpen van Edoné zorgen ervoor dat ze in verschillende badkamerstijlen toe te passen zijn. Zo blenden ze goed in een industriële omgeving, maar bijvoorbeeld ook in een badkamer waar veel marmer is toegepast. De eigentijdse meubels weten de strakke uitstraling van een moderne badkamer te benadrukken en het natuurlijke element in landelijke badkamers te versterken. 

brede wastafel Edoné

Stijlvolle badkamermeubels van Edoné

De maatwerk meubels staan bekend om hun krachtige en gelijktijdig elegante uitstraling. Met lef ontwerpen de Italiaanse designers stijlvol sanitair. Iedere vorm komt voort uit een weloverwogen designkeuze. De badkamermeubels kennen een verscheidenheid aan afmetingen, vormen en texturen. Alle modellen worden gemaakt van sterke, duurzame en hoogwaardige materialen. Wij kijken graag samen met u naar een uitvoering die aansluit bij de droombadkamer die u voor ogen hebt. Daarbij inspireren wij u ook graag met passende accessoires om het totaalplaatje af te maken.

Edoné in natuurlijke badkamer

Functionele opbergruimte

Naast een exclusieve look, kijken wij ook naar de functionele kant van het sanitair. Bij de badkamermeubels van Edoné gaan vorm en functie hand in hand. Op basis van uw wensen op het gebied van praktische opbergruimte gaan wij op zoek naar de juiste combinaties. Wij laten u graag zien hoe de meubels perfect tot hun recht komen in uw nieuwe badkamer. Met Edoné maakt u een statement in uw interieur en creëert u een badkamer met karakter.

Gessi handkraan Laurens Badkamers

Badkameraccessoires van Edoné

Naast badkamermeubels heeft Edoné een rijke collectie aan badkameraccessoires. In onze showroom tonen we een badkamer met zowel een spiegel, wastafelmeubel als kast van Edoné. Ook Kim Kötter en Jaap Reesema kozen in hun badkamer voor een spiegel van Edoné. Bekijk deze en andere badkamers met voorbeelden van spiegels van Edoné.

Spiegels Kim Kötter

Ervaar Edoné in onze showroom

In onze showroom laten we u graag kennismaken met de diverse meubelstukken van Edoné. Met verfijnde afwerking en oog voor detail creëren we voor u een persoonlijk en uniek ontwerp. We denken graag met u mee en geven een eerlijk advies, zodat u zorgvuldig uw keuzes kunt maken. Neem gerust eens contact op en kom langs in onze showroom. Om zeker te zijn van onze aandacht en tijd adviseren wij u om voorafgaand een afspraak in te plannen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak