Laurens Badkamers Baden in luxe

Solid surface wastafels en ligbaden

duurzaam materiaal voor in de badkamer

Solid surface maakt een enorme opmars in de badkamerwereld. Ook bij onze klanten valt de keuze vaak op het duurzame materiaal solid surface. Zo zijn ligbaden, wastafels en wastafelbladen van solid surface erg in trek. Het hygiënische aspect, de hoogwaardige kwaliteit en de stijlvolle uitstraling maken solid surface uitermate populair. Door in de badkamer solid surface meermaals terug te laten komen, ontstaan er mooie combinaties en creëren we eenheid in het geheel. 

De praktische voordelen van solid surface

Zoals de naam al aangeeft, heeft solid surface een solide oppervlak. Dit betekent dat het geen poriën bevat, wat het uitermate hygiënisch maakt. Het biedt hierdoor geen ruimte aan bacteriën of schimmels. Daar komt bij dat het vochtbestendig is en dus zeer geschikt voor badkamersanitair. Naast het praktische voordeel dat solid surface eenvoudig schoon te houden is, is het ook krasbestendig. Hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van dit hoogwaardige materiaal gewaarborgd.

Aardetinten badkamer

Solid surface in iedere badkamerstijl

Doordat solid surface een matte uitstraling heeft en in verschillende kleuren gespoten kan worden, kunnen we de look eenvoudig afstemmen op de persoonlijke smaak van de klant. Zo zorgen we dat solide surface het beste tot zijn recht komt in het totaalplaatje. Solid surface is toe te passen binnen vrijwel iedere badkamerstijl. Van hotel chique badkamer tot landelijke badkamers, door de juiste toepassing verrassen wij de klant met een uniek ontwerp. Bekijk enkele voorbeelden in onderstaande projecten.

ovaal bad solid surface

Ligbaden van solid surface

Bij een ligbad van solid surface wordt er – voor de buitenkant – vaak de voorkeur gegeven aan wittinten of naturel kleuren. Hiermee kan het vrijstaande ligbad een frisse en stijlvolle eyecatcher vormen. Een ligbad van solid surface laat zich perfect matchen met een vrijstaande badkraan, waardoor het geheel een strakke uitstraling in iedere badkamer vormt. Door bij zowel het ligbad als de wastafel te kiezen voor solid surface, in dezelfde kleur, creëer je een mooi samenspel tussen de verschillende elementen. 

Ligbad zwart solid surface

Wastafels van solid surface

Onze maatwerk wastafelmeubels zijn geheel naar wens van de klant samen te stellen. Voor een strakke afwerking adviseren wij vaak een wastafelblad van solid surface. Het bewerkbare oppervlaktemateriaal is namelijk te vormen tot elegante rondingen, waardoor het blad naadloos over kan lopen in de wastafel en zo het gehele oppervlakte uit één stuk bestaat. Op een robuust meubelstuk kan het een exclusief contrast geven. Terwijl het op een fijn vormgegeven wastafelmeubel juist het minimalistische effect versterkt.  

Witte wastafel solid surface

Solid surface in uw badkamer

Al onze ontwerpen zijn volledig maatwerk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom het zelf bekijken, voelen en ervaring in onze showroom waar we u graag ontvangen. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak