Laurens Badkamers Baden in luxe

Natuurlijke badkamer en industriële elementen

Natuurlijke materialen, zwarte elementen en natuursteen tegels

Natuurlijke badkamer

De industriële elementen in combinatie met hout en matte materialen zorgen voor een trendy en natuurlijke uitstraling in een natuurlijke badkamer. Zowel in de wastafel als in de douchewand en de decoratie komen subtiele, dunne randen terug die ervoor zorgen dat deze badkamer een aantrekkelijk geheel vormt. De industriële elementen zorgen voor een robuuste uitstraling die de badkamer een moderne look geeft. In combinatie met de natuurlijke materialen, zoals natuursteen en hout ontstaat er een unieke samenstelling.

De combinatie

De combinatie van natuurlijke materialen met industriële elementen pakt erg mooi uit, omdat de moderne en robuuste stijl van het industriële samenkomt met natuurlijke elementen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Deze combinatie is uniek omdat er door het gebruik van natuurlijke materialen industriële elementen kunnen worden gecreëerd. Door bijvoorbeeld zwarte elementen te verwerken in een exclusieve badkamer ontstaat er een duidelijke industriële look in uw natuurlijke badkamer.

houten meubel badkamer glazen douchewand natuurlijke badkamer

Natuurlijke materialen

Materialen is in deze samenstelling zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel voor een natuurlijke uitstraling. Door het gebruik van natuursteen, zoals marmer en verschillende soorten hout wordt er een echte natuurlijke badkamer gecreëerd. Daarnaast is de kleur groen ook erg belangrijk wanneer je kiest voor een natuurlijke badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan planten. Dit staat niet alleen natuurlijk, maar biedt ook zuurstof aan de directe omgeving. Door het gebruik van natuurlijke materialen creëer je een tropisch gevoel, wat erg rustgevend werkt. De industriële elementen maken uw natuurlijke badkamer helemaal af.

Mogelijkheden voor het samenstellen

Bij Laurens Badkamer is er de mogelijkheid om een compleet maatwerk design badkamer te laten samenstellen door middel van een 3D-ontwerp. Of u nu gaat voor een compleet industriële badkamer of zoals hierboven genoemd met enkel diverse elementen, wij stellen deze luxe badkamer samen met u samen bij ons in de showroom. Neem daarom gerust contact met ons op of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen om te luisteren naar uw wensen voor uw natuurlijke badkamer. Daarnaast kunnen wij u adviseren en inspireren met onze ervaring om samen een unieke complete badkamer te ontwerpen.

douchewand zwarte lijnen glas natuurlijke badkamer
Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak