Laurens Badkamers Baden in luxe

Natuurlijke badkamer en industriële elementen

Natuurlijke materialen, zwarte elementen en natuursteen tegels

Natuurlijke badkamer

Een natuurlijke badkamer krijgt een stoere uitstraling wanneer je er de juiste industriële elementen aan toevoegt. Door een goede balans te vinden, in bijvoorbeeld de combinatie van een houten wastafelmeubel met robuuste kranen, geven we de natuurlijke badkamer een eigenzinnig karakter. Onze ervaren interieurontwerpers dagen u graag uit met verschillende voorbeelden en exclusieve samenstellingen.

De juiste combinatie

Naast de verrassende wisselwerking van natuurlijke materialen met industriële elementen, kan ook de juiste combinatie van kleuren bijdragen aan de stoere touch. De tegels van de badkamer vormen de basis van uw badkamer, hierbij wordt er veelal gekozen voor een natuursteenlook, zoals wit marmer. Door tegenover een palet van lichte kleuren zwarte elementen te zetten, merk je direct dat de industriële uitstraling versterkt wordt. Zo kan een moderne of natuurlijke badkamer door enkele aanpassingen al snel een industriële look krijgen.

houten meubel badkamer glazen douchewand natuurlijke badkamer

Natuurlijke materialen en kleuren

Om het gevoel van ‘buiten’ te creëren is een goede materiaalkeuze essentieel. Door het gebruik van natuursteen of de toepassing van hout creëren we al snel een zogenoemde natuurlijke badkamer. Vervolgens kunt u de badkamer stijlen met planten en andere elementen uit de natuur. Dit geeft een natuurlijke look and feel op alle gebieden; ze stralen rust uit en zorgen ook nog eens voor extra zuurstof in de ruimte.

douchewand zwarte lijnen glas natuurlijke badkamer

Uw badkamer ontwerpen

Bij Laurens Badkamer is er de mogelijkheid om een complete maatwerk badkamer te laten ontwerpen. Of u nu gaat voor een uitgesproken industriële badkamer of de toepassing van industriële elementen, wij stellen deze luxe badkamer graag samen met u samen. Neem gerust eens telefonisch contact met ons op of maak direct online een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen om te luisteren naar de wensen voor uw natuurlijke badkamer. Wij kijken er naar uit u te mogen adviseren en inspireren, en zo samen tot een unieke, complete badkamer te komen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak