Complete badkamer laten ontwerpen bij Laurens Badkamers

Complete badkamer

Laurens Badkamers is gespecialiseerd in het ontwerpen van complete badkamers. We kijken met zorg en aandacht naar alle elementen van uw badkamer. Van wandafwerking tot sanitair en van design tot gebruikersgemak. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen design en comfort.

Complete badkamer bij Laurens Badkamers

Complete badkamer

Is uw huidige badkamer aan vervanging toe of bent u bezig met het bouwen van een nieuwe woning? Dan kan een complete badkamer natuurlijk niet ontbreken. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste sanitaire producten en wandafwerking die bij uw stijl passen. Wij werken met stijlvolle materialen van hoge kwaliteit, zodat we van iedere badkamer een unieke ruimte kunnen maken. Wanneer u nu houdt van een moderne badkamer, luxe badkamer of meer van een design badkamer, bij Laurens Badkamers kunt u terecht voor complete badkamers. Ook heeft u bij ons ook ruim de keuze uit diverse gewenste stijlen, zoals landelijk, industrieel of met marmeren elementen.

Complete badkamer laten inrichten bij Laurens Badkamers

Complete badkamer showroom

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen complete badkamer. Wij zijn gevestigd aan de Bedrijvenweg 59, op het industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal. U kunt in onze showroom rustig rondlopen om inspiratie op te doen tussen de verschillende opstellingen die we ingericht hebben. De showroom is ingericht op basis van de nieuwste trends in de tegel- en sanitairbranche. Op onze tegelafdeling hebben we een huiselijk gevoel gecreëerd. Ook bij de badkamers laten we complete badkameropstellingen zien. Zo kunt u zich een duidelijk beeld vormen hoe het er bij u thuis uit kan komen te zien.

Uw badkamer compleet laten ontwerpen en monteren | Laurens Badkamers

Ontwerp van een complete badkamer

Wilt u niet alleen inspiratie opdoen in onze showroom, maar wilt u direct een 3D-ontwerp laten maken voor uw complete badkamer? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt tijdens openingstijden ook zonder afspraak in onze showroom terecht. Al tijdens het eerste gesprek besteden we veel aandacht aan uw persoonlijke voorkeuren wat betreft stijl, sfeer en het combineren van verschillende materialen. Zodra we al uw wensen in kaart hebben gebracht, ontwerpen we een complete badkamer die volledig aansluit op uw wensen.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×