Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer Overijssel

Badkamer Overijssel | Laurens Badkamers

Laurens Badkamers is gevestigd in het Overijsselse plaatsje Nijverdal. Vanuit hier verzorgen wij exclusieve badkamers door heel Nederland. In Nijverdal is tevens de showroom, waar wij onze klanten ontvangen, gevestigd. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kop koffie of thee, om eerst kennis te maken en u naar uw wensen te bevragen. 

Showroom met badkamers in Overijssel

In onze showroom in Nijverdal (Overijssel) inspireren wij u graag met uiteenlopende voorbeelden. Van een scala aan hoogwaardige tegels en design kranen tot maatwerk meubels en luxe sanitair. Daarnaast hebben wij verschillende opstellingen van compleet ingerichte badkamers.

Na de oriëntatiefase maken we samen met u de stap naar concretere plannen. Met de voorbeelden direct bij de hand kunnen we samenstellingen maken voor bijvoorbeeld een industriële badkamer, een landelijke badkamer of een moderne badkamer. Aan de hand van uw voorkeuren maken wij vervolgens een ontwerp op maat voor een complete badkamer.

badkamer met houten badmeubel in showroom

Badkamerontwerp op maat

Het ontwerp van uw badkamer begint aan de tafel bij ons in de showroom in Nijverdal te Overijssel. Hier gaan we samen met u op zoek naar de sfeer waar u zich prettig bij voelt. Welke uitstraling spreekt u aan, welke materialen passen daarbij en welke kleuren zijn geschikt. We werken met direct voorbeelden, zodat u de materialen ook echt kunt ervaren en zo een goed beeld krijgt van de samenstelling van elementen in uw nieuwe badkamer.

Maatwerk badkamer in Overijssel

Plan een afspraak in!

Ieder badkamerontwerp dat wij maken is volledig op maat gemaakt. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw nieuwe badkamer kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen. 

U vindt onze showroom aan de Bedrijvenweg 59 op industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal, Overijssel. 

Gessi kranen

Laat u inspireren door onze project

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak