Laurens Badkamers Baden in luxe

Designkranen en badkameraccessoires van GEDA

De expert op het gebied van kranen

Het Italiaanse designmerk GEDA is al jaren expert op het gebied van kranen, mixers en accessoires voor in de badkamer. Zowel het ontwerpen als het produceren van de verschillende collecties wordt met de fijnste precisie gedaan. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en uiteenlopende lijnen passen de kranen van GEDA perfect in de diverse badkamerstijlen die wij creëren. 

Verschillende kranen van GEDA

Aansluitend op een trend van de laatste jaren kennen de kranen van GEDA vele kleuruitvoeringen. De mogelijkheden die wij kunnen leveren gaan van zwart of chroom tot aan alle tinten goud, rosé, messing en koper. Daarnaast presenteren wij ook het zogenoemde ‘Bicolor project’ van GEDA: ‘The celebration of color’. Waarbij er unieke kleurencombinaties gemaakt kunnen worden. Met een afwerking van geborsteld, gepolijst en gesatineerd, lijken de keuzes oneindig.

Regendouche GEDA

Onze badkamers met GEDA kranen

De duurzame rvs kranen van GEDA passen perfect in een luxueuze badkamer. De exclusieve designs kennen zowel strakke, rechte lijnen als elegante, ronde vormen. Waarmee ze in een industriële badkamer zorgen voor een stoere touch en een hotel chique badkamer nog meer glans meegeven. De projecten Stately Blue en Satin Brass zijn enkele voorbeelden van badkamers die wij hebben ontworpen waarbij de kranen van GEDA in perfecte harmonie zijn met het totaalconcept.

handdouche GEDA

Uw eigen stijl met GEDA

Met GEDA dagen we u uit om echt te gaan voor uw eigen, onderscheidende stijl. Welke kleuren en patronen hebben uw voorkeur en welke sfeer wilt u creëren? Om eenheid in het geheel aan te brengen adviseren wij om alle kranen, douchekoppen en mixers in een badkamer van hetzelfde merk te nemen. Zo ontstaat er een kloppend geheel, wat zorgt voor rust en ontspanning. Zodat uw badkamer een ruimte wordt waar u kunt opladen.

luxe inbouwkranen GEDA

Aankleden met GEDA accessoires

Naast de geliefde kranen en mixers geniet het populaire merk GEDA ook wereldwijde bekendheid vanwege de stijlvolle badkamer- en toiletaccessoires. Wij raden onze klanten dan ook veelal aan om de kranen van GEDA te matchen met de bijpassende wellnessproducten van GEDA. Zoals handdoekenhouders, klerenhangers, toiletrolhouders, toiletborstels, zeepdispensers en bekers, waarmee oneindige variaties mogelijk zijn. Hiermee wordt de badkamer persoonlijk gemaakt en succesvol afgestyled.

Handdoekhouder GEDA

Ontdek GEDA in onze showroom

Met de verfijnde ontwerpen van GEDA zorgen we eenvoudig voor een unieke spa-ervaring. Benieuwd hoe dit tot uiting zou komen in uw eigen huis? In onze showroom inspireren we u graag met voorbeelden en mogelijke combinaties, waarbij alle elementen met elkaar in balans zijn. Hier kunt u niet alleen de voorbeelden zien, maar ook de structuren voelen en het totaalplan ervaren. Plan eenvoudig een afspraak in.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak