Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer Wierden

Badkamer Wierden | Laurens Badkamers

Laurens Badkamers is gespecialiseerd in het maken van badkamers in Wierden. U kunt bij de showroom terecht om een badkamerontwerp op maat te laten maken en zelfs de complete badkamer te laten installeren. Met veel zorg en aandacht bekijken wij de elementen voor een maatwerk badkamer. Al uw wensen worden met zorg verwerkt uit alle verschillende stijlen, sferen en combinaties van de materialen. Bij Laurens Badkamers zorgen we ervoor dat er rekening wordt gehouden met de wandafwerking tot aan het gebruiksgemak in de badkamer in Wierden. Wij geven u persoonlijke aandacht en vertalen uw wensen naar een prachtige badkamer in Wierden.

Badkamer in Wierden verbouwen of renoveren

Bent u opzoek naar een nieuwe badkamer in Wierden? Wij zijn er in gespecialiseerd om een badkamer af te leveren die aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Door middel van een 3D ontwerp zorgen we bij Laurens Badkamers voor een persoonlijk en stijlvol badkamer design. Ook als u het liefste wilt verbouwen kunnen we u voor een badkamer in Wierden helpen om te baden in luxe.

Badkamer Wierden op maat

Kom langs in de showroom!

Op zoek naar een badkamer in Wierden, dan kunt u voor een bezoek aan onze showroom of kennismakingsgesprek vrijblijvend contact opnemen. Onze showroom is te vinden op het industrieterrein in Nijverdal, Laurens Badkamers is gelegen aan de Bedrijvenweg 59. In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen en er is genoeg badkamer inspiratie om te bepalen wat u wilt doen met uw badkamer in Wierden.

Bekijk onze projecten!

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak