Badkamer Wierden | Laurens Badkamers

Badkamer Wierden

Laurens Badkamers is gespecialiseerd in het maken van badkamers in Wierden. U kunt bij de showroom terecht om een badkamerontwerp op maat te laten maken en zelfs de complete badkamer te laten installeren. Met veel zorg en aandacht bekijken wij de elementen voor een maatwerk badkamer. Al uw wensen worden met zorg verwerkt uit alle verschillende stijlen, sferen en combinaties van de materialen. Bij Laurens Badkamers zorgen we ervoor dat er rekening wordt gehouden met de wandafwerking tot aan het gebruiksgemak in de badkamer in Wierden. Wij geven u persoonlijke aandacht en vertalen uw wensen naar een prachtige badkamer in Wierden.

Badkamer Wierden op maat | Laurens Badkamers

Badkamer in Wierden verbouwen of renoveren

Bent u opzoek naar een nieuwe badkamer in Wierden? Wij zijn er in gespecialiseerd om een badkamer af te leveren die aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Door middel van een 3D ontwerp zorgen we bij Laurens Badkamers voor een persoonlijk en stijlvol badkamer design. Ook als u het liefste wilt verbouwen kunnen we u voor een badkamer in Wierden helpen om te baden in luxe.

Badkamer Wierden | Laurens Badkamers

Badkamerrenovatie in Wierden

Tijdens de badkamerrenovatie in Wierden zorgen we dat u niks ontbreekt bij het realiseren van het project. Zo zorgt Laurens Badkamers voor een extra douche zodat u tijdens de renovatiewerkzaamheden geen last heeft van het ongemak. We werken met vertrouwde en uitsluitend met erkende installateurs. In de loop van de werkzaamheden blijft Laurens Badkamers uw contactpersoon, na plaatsing kunt u zorgeloos baden in luxe zodat u niks te kort komt.

Badkamer Wierden | Laurens Badkamers

Complete badkamers 

Wanneer u een nieuwe woning aan het bouwen bent in de omgeving van Wierden dan kunt u bij Laurens Badkamers terecht voor een complete badkamer op maat. Een nieuwe woning is het perfecte moment om u goed te oriënteren en te bepalen wat u graag met uw badkamer zou willen doen en welke stijl u wilt hanteren. Past een landelijke badkamer bij uw wensen of sluit een moderne badkamer meer aan op jullie situatie? 

Als alle mogelijkheden nog open zijn om de elementen van de badkamer uit te zoeken zorgen wij samen met u voor de juiste invulling. Van wandafwerking tot aan sanitair, zodat u kan baden in luxe. Wij helpen u graag verder voor met een goede invulling van uw badkamer in Wierden.

Badkamer Wierden | Laurens Badkamers

Kom langs in de showroom

Op zoek naar een badkamer in Wierden, dan kunt u voor een bezoek aan onze showroom of kennismakingsgesprek vrijblijvend contact opnemen. Onze showroom is te vinden op het industrieterrein in Nijverdal, Laurens Badkamers is gelegen aan de Bedrijvenweg 59. In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen en er is genoeg badkamer inspiratie om te bepalen wat u wilt doen met uw badkamer in Wierden.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×