Laurens Badkamers Baden in luxe

Keramische woonvloeren

Prachtige tegelvloeren en -wanden

U kunt bij ons niet alleen terecht voor unieke badkamers, maar ook voor prachtige tegelvloeren en -wanden. Wij werken hiervoor met geselecteerde merken uit Spanje en Italië, die gespecialiseerd zijn in het produceren van tegels van keramiek. Onze keramische woonvloeren worden veel geplaatst in keukens en woonkamers, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Keramische woonvloeren zijn krasvrij en vlekvrij

Duurzame keuze

Een keramische woonvloer is krasvrij en vlekvrij en is daardoor zeer duurzaam. Wij zeggen gekscherend wel eens dat de vloer u overleeft. Dit geeft wel aan hoe onverwoestbaar zo’n vloer is. Dankzij de geavanceerde 3D-printing technieken, is een keramische tegelvloer tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echte vloeren van hout en natuursteen. Hierdoor profiteert u van alle voordelen van een tegel, maar heeft u tegelijkertijd de warme uitstraling van producten van hout en natuursteen.

Woonvloer Gesso Cerriva bij Laurens badkamers

Onbeperkte mogelijkheden

Een keramisch parket is niet alleen als tegelvloer of tegen een wand te plaatsen, maar kan ook op andere manieren geplaatst worden. Zo kunt u ervoor kiezen om een keramisch aanrechtblad te plaatsen, maar is het ook mogelijk om een wastafel, doucheplaten of zelfs een volledige toiletombouw met keramische wand te plaatsen. Hiermee kunt u een prachtige, luxe uitstraling creëeren. Dankzij de verschillende mogelijkheden in kleuren, materialen en formaten, is er een enorm scala aan mogelijkheden om uit te kiezen.

Een keramische woonvloer in uw woning

Wilt u een keramische woonvloer laten plaatsen in uw woning? Of bent u enthousiast geworden van één van de andere mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Nijverdal. Hier kunt u diverse keramische tegels bekijken.

Gesso Cerriva vloer- en wandtegels bij Laurens-Badkamers
Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak