Laurens Badkamers Baden in luxe

RVS kranen en douchekoppen

passend in iedere stijl

RVS kranen en douchekoppen spelen een cruciale rol in de luxueuze uitstraling van uw badkamer. Of u nu gaat voor een moderne badkamer of een voorliefde heeft voor de stijl hotel chique, wij laten u graag zien dat onze tijdloze RVS kranen en douchekoppen in iedere stijl toe te passen zijn. 

RVS Inbouwkranen

Wanneer u een nieuwe badkamer wilt, ontmoeten wij u graag al in de oriënterende fase. Door vanaf stap één het project samen aan te gaan, liggen alle mogelijkheden nog open. Wanneer u een keuze voor het sanitair heeft gemaakt, kunnen wij de RVS inbouwkranen meenemen in de positionering op de tekeningen. Zo zorgen wij ervoor dat de inbouwdelen exact in de muur geplaatst kunnen worden, voor een gegarandeerd strakke afwerking. 

RVS douchekranen en RVS accessoires

Om eenheid in de badkamer te creëren, raden wij aan om bij de keuze voor een RVS wastafelkraan, ook te gaan voor een RVS douchekraan, RVS handdouche en/of RVS regendouche. Om de stijl compleet te maken kunnen ook de RVS accessoires hierop afgestemd worden. Zoals de handdoekhouder of -haak, toiletrolhouder en de toiletborstel(houder). Voorbeelden hiervan ziet u onder meer terug in de badkamer Nature Bronze.

RVS accessoires

Voordelen van RVS Kranen

RVS is een massief product dat altijd zijn originele uitstraling behoudt. Het roestvaste staal is dankzij de beschermende oxidelaag goed bestand tegen water, vandaar dat bij het inrichten van een badkamer de keuze vaak op een RVS kraan valt. Een ander groot voordeel is dat RVS kranen eenvoudig te reinigen zijn, wat ze onderhoudsvriendelijk en hygiënisch maakt. Daarnaast is RVS volledig recyclebaar en daarmee ook een duurzame keuze te noemen.

Trendy RVS kranen

RVS kranen gaan met de tijd mee en kunnen zich in elke badkamer tot trendy eyecatchers transformeren. Wij presenteren u graag onze vele variaties aan RVS kranen met verschillende kleuren en patronen. En hoe deze een bepalende factor kunnen spelen in uiteenlopende badkamerstijlen. Door de juiste combinaties, met bijvoorbeeld een solid surface bad of solid surface wastafelblad, zult u zien dat de RVS kranen nog beter tot hun recht komen. 

RVS douchknop

Een eerlijk advies

In onze showroom laten wij u graag kennismaken met het ruime aanbod aan RVS kranen van hoogwaardige kwaliteit; van (regen)douche- en badkranen tot wastafelkranen en fonteinkranen. Met een eerlijk advies helpen wij u graag verder met het vinden van geschikt sanitair voor uw complete badkamer. Zo gewenst kunnen wij ook uw volledig badkamer ontwerpen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak