Laurens Badkamers Baden in luxe

Hotbath kranen

Prachtige en duurzame kranen

Dankzij hun verfijnde en stoere uiterlijk vallen Hotbath kranen bij velen in de smaak. Het zijn kranen die gezien mogen worden en perfect tot hun recht kunnen komen binnen uiteenlopende luxe badkamers, van marmeren badkamers tot design badkamers. Naast dat ze prachtige vormen en lijnen hebben, zijn ze ook nog eens energiezuinig. 

Inspiratie met Hotbath kranen

In onze showroom nemen we u mee in een droomwereld aan kranen. Van wastafelkranen, douchekranen en badkranen tot fonteinen voor op het toilet. De Hotbath kranen zijn er in verschillende uitvoeringen, met diverse kleuren en afwerkingen. Van gepolijst goud tot mat zwart en van geborsteld metaal tot glanzend rosé. En binnen het totaalplaatje van uw interieur zijn er oneindig veel combinaties met deze kranen te maken. Vanuit inspiratie doorlopen we met u de keuzes om samen te komen tot de realisatie van uw droombadkamer.

toilet met hotbath kranen

Duurzame Hotbath kranen

Wanneer u op zoek bent naar zuinige kranen, vertellen wij u graag meer over de collecties van Hotbath. Hotbath kranen zijn namelijk niet alleen uiterst stijlvol, maar ook zeer duurzaam. Het innovatieve EcoAir Systeem in de douchesets van Hotbath zorgen voor een forse waterbesparing tot wel 50%! En dankzij de hoogwaardige kwaliteit van zowel de binnenwerken als de zichtbare delen, behouden ze altijd hun kracht en schoonheid. Dit maakt dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw dagelijkse wellnessmoment.

Streven naar de beste kwaliteit

Hotbath is een Nederlands merk, waarvan de producten in Italië worden gefabriceerd. Een samenwerking die de uitwerking van de designs en de eigenheid van het sanitair ten goede komen. Met oog voor detail en vanuit passie, vakmanschap en perfectionisme streven ze, vanaf het ontwerp tot aan de productie, naar de beste kwaliteit en uitstraling. Een werkwijze waarin wij ons herkennen. We zijn er dan ook trots op om dit luxueuze sanitair te mogen toepassen in de unieke badkamerontwerpen die wij voor en met onze klanten mogen maken.

hotbath staande badkraan

Een droombadkamer met Hotbath kranen

Dat er met Hotbath kranen verrassende combinaties te maken zijn, bewezen we bij Precious Amber, de badkamer van Loes. Het karakter van deze badkamer wordt mede door de stijlvolle kranen gecreëerd. Bekijk dit project om te zien hoe de kleuren, materialen en patronen in perfecte harmonie met elkaar kunnen samensmelten. Loes koos voor inbouwkranen en een vrijstaande badkraan van Hotbath. Op basis van haar wensen brachten we alle ingrediënten voor een droombadkamer samen

Hotbath kranen op het toilet

Naast de badkamer mochten we ook het toilet van Loes verzorgen. We trokken dezelfde stijl als in de badkamer door naar deze ruimte. Ook hier vormt de zwarte Hotbath kraan een mooi contrast op alles wat blinkt en glanst. Door een goede balans te vinden, zetten we de juiste, tijdloze beleving neer.

Meer informatie over Hotbah kranen

Bent u enthousiast geworden over de Hotbath kranen of nieuwsgierig naar onze andere design kranen? Wij bieden u graag meer informatie en inspiratie. Aansluitend op uw ideeën gaan we graag samen op zoek naar samenstellingen die aansluiten bij uw persoonlijke stijl. Om zeker te zijn van onze tijd en aandacht, raden wij u aan om voorafgaand aan uw bezoek een afspraak in te plannen. Graag tot ziens in onze showroom.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak