Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamerspiegels

Een aanwinst voor uw badkamer

Er is een enorme keuze aan badkamerspiegels die wij in uw ontwerp kunnen meenemen. Van de traditionele strakke uitvoeringen tot organische vormen, met keuze uit diverse soorten glas en mogelijkheden op het gebied van verlichting en verwarming. Laat u inspireren door de reeds door ons gerealiseerde projecten en de voorbeelden in onze showroom.

Functionaliteit en design

De badkamerspiegel heeft uiteraard een praktische functie, maar het item heeft ook een belangrijke rol in de uitstraling van het geheel. Iedere stijl vraagt om een andere invulling. We kijken graag met u mee naar een passende oplossing. In de totstandkoming van het totaalplaatje nemen we inrichting van de bestaande ruimte mee. Een mooi voorbeeld hiervan is het project Traces of Wind, waar de bestaande houtbalken een perfecte omlijsting van de badkamerspiegel vormen.

Liggende spiegel Laurens Badkamers

Verlichting in de badkamerspiegel

Om optimaal van een spiegel te kunnen profiteren, adviseren wij u graag ook op het gebied van de verlichting. Denk aan spotjes boven de spiegel of verlichting achter de spiegel. Een lichtstrip zorgt ervoor dat de badkamerspiegel als het ware iets van de muur af komt. Doordat het licht van voren komt, wordt uw gezicht perfect uitgelicht voor bijvoorbeeld scheren of het aanbrengen van make-up. De aanvulling van een cosmeticaspiegel, die de reflectie vergroot, vervult een praktische behoefte.

De helderheid van de geïntegreerde ledverlichting kan door middel van een sensor of touch dimmer naar eigen wens worden aangepast. Deze knop is subtiel in de spiegel verwerkt. Met een simpele aanraking kunt u direct de ideale lichtintensiteit naar eigen wens instellen.

Badkamerspiegels ledverlichting

Vormen van badkamerspiegels

De keuze voor een badkamerspiegel stemmen we af op uw persoonlijke, exclusieve smaak en de te realiseren stijl. Een spiegel is een functioneel en stijlvol item om uw droombadkamer mee te verfraaien. Het meest voorkomend zijn de traditionele rechthoekige badkamerspiegels, veelal over de volledige lengte van het wastafelmeubel. Maar ook staande of hangende spiegels, ovale of ronde spiegels en organische vormen zien we terug in de door ons gerealiseerde projecten.

Spiegelverwarming

Onmiskenbaar in een badkamer van Laurens Badkamers zijn de exclusieve items waarbij esthetiek en design elkaar omarmen. Zo kunnen onze badkamerspiegels uitgerust worden met een spiegelverwarming, voor een condensvrije reflectie. Een slimme oplossing voor beslagen spiegels na een douchebeurt. De ingebouwde verwarmingselementen voorkomen condensatie op het spiegeloppervlak. Dankzij deze moderne tool heeft u na een warme douche nooit meer last van een beslagen spiegel, maar is deze direct klaar voor gebruik.

Showroom badkamerspiegel met verwarming

Contact

Een mooie spiegel is een aanwinst voor uw badkamer, het bepaalt de visuele ervaring in de ruimte. Wij kijken graag met u naar het complete ontwerp en geven een persoonlijk advies, waarna u zelf een weloverwogen keuze kunt maken. Kom langs in onze showroom voor meer inspiratie en informatie. Om zeker te zijn van onze tijd en aandacht, maakt u voorafgaand eenvoudig een afspraak. We kijken ernaar uit u verder te mogen helpen in de realisatie van de badkamer van uw dromen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak