Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer Zwolle

Badkamer Zwolle | Laurens Badkamers

Zoekt u inspiratie voor uw badkamer in de omgeving Zwolle? Laurens Badkamers stelt met veel zorg en aandacht uw complete badkamer samen. Wij vertalen uw wensen en voorkeuren naar een badkamerontwerp waarbij we rekening houden met het gebruiksgemak, design en alle elementen van de badkamer. Met de toegepaste materialen zorgen we tot in de details voor bijzondere elementen voor uw badkamer in de omgeving van Zwolle. Persoonlijke aandacht staat bij Laurens Badkamers voorop.

Badkamerontwerp laten maken

Voor een ontwerp dat aansluit bij uw wensen voor uw badkamer in Zwolle bent u bij Laurens Badkamers op het juiste adres. Wanneer we een badkamerontwerp maken voor uw badkamer in Zwolle, beginnen we bij de basis. Samen met u gaan we op zoek naar de stijl, sfeer en inrichting waar u blij van wordt. We kijken samen met u welke materialen, kleuren en indelingen het beste passen bij uw situatie. Persoonlijk aandacht en voorkeuren staan voorop en worden verwerkt in het badkamer design. Wij maken een 3D badkamerontwerp zodat u een goed beeld heeft van hoe uw badkamer in Zwolle eruit komt te zien. 

familie badkamer in Zwolle met inloopdouche

Kom langs in de showroom of neem contact op

Wij helpen u graag!

Wilt u ook baden in luxe? Kom dan langs in onze showroom in Nijverdal voor een kennismakingsgesprek en om inspiratie op te doen voor uw splinternieuwe  badkamer in Zwolle. In onze showroom staan verschillende badkamers opgesteld in diverse stijlen. Van landelijke badkamers, moderne badkamers tot aan klassieke badkamers. Een inspirerende plek om ideeën en inspiratie op te doen. U kunt ons bezoeken aan de Bedrijvenweg 59 te Nijverdal. 

opbouwkommen spiegel bad hout badkamer zwarte wastafel

Doe inspiratie op en bekijk onze projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak