Badkamer Zwolle | Laurens Badkamers

Badkamer Zwolle

Zoekt u inspiratie voor uw badkamer in de omgeving Zwolle? Laurens Badkamers stelt met veel zorg en aandacht uw complete badkamer samen. Wij vertalen uw wensen en voorkeuren naar een badkamerontwerp waarbij we rekening houden met het gebruiksgemak, design en alle elementen van de badkamer. Met de toegepaste materialen zorgen we tot in de details voor bijzondere elementen voor uw badkamer in de omgeving van Zwolle. Persoonlijke aandacht staat bij Laurens Badkamers voorop.

Badkamer Zwolle op maat | Laurens Badkamers

Badkamerontwerp laten maken

Voor een ontwerp dat aansluit bij uw wensen voor uw badkamer in Zwolle bent u bij Laurens Badkamers op het juiste adres. Wanneer we een badkamerontwerp maken voor uw badkamer in Zwolle, beginnen we bij de basis. Samen met u gaan we op zoek naar de stijl, sfeer en inrichting waar u blij van wordt. We kijken samen met u welke materialen, kleuren en indelingen het beste passen bij uw situatie. Persoonlijk aandacht en voorkeuren staan voorop en worden verwerkt in het badkamer design. Wij maken een 3D badkamerontwerp zodat u een goed beeld heeft van hoe uw badkamer in Zwolle eruit komt te zien. 

Badkamer Zwolle | Laurens Badkamers

Badkamer renoveren in Zwolle

Kiest u ervoor het renoveren of verbouwen van uw badkamer in Zwolle te laten doen via Laurens Badkamers? Dan zorgen wij ervoor dat er niks ontbreekt, wij zorgen ervoor dat alles geregeld is. Zo kunt u tijdens de sloop- en renovatiewerkzaamheden in een extra douche gebruik maken van de sanitaire voorziening voor uw persoonlijke verzorging. Wij werken enkel met installateurs die wij kennen en vertrouwen zodat wij de kwaliteit uw badkamer kunnen waarborgen. Van de wandafwerking tot aan het installatiewerk.

Badkamer Zwolle | Laurens Badkamers

Kom langs in de showroom of neem contact op 

Wilt u ook baden in luxe? Kom dan langs in onze showroom in Nijverdal voor een kennismakingsgesprek en om inspiratie op te doen voor uw splinternieuwe  badkamer in Zwolle. In onze showroom staan verschillende badkamers opgesteld in diverse stijlen. Van landelijke badkamers, moderne badkamers tot aan klassieke badkamers. Een inspirerende plek om ideeën en inspiratie op te doen. U kunt ons bezoeken aan de Bedrijvenweg 59 te Nijverdal. 

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×