Badkamer Rijssen | Laurens Badkamers

Badkamer Rijssen

Als u op zoek bent naar een compleet nieuwe badkamer op maat in Rijssen, dan zit u bij Laurens Badkamers helemaal goed! Wij ontwerpen en maken namelijk complete badkamers die volledig aan uw wensen voldoen. Met veel zorg en aandacht kijken wij samen met u naar alle verschillende elementen in uw badkamer. Van wandafwerking, toegepaste materialen en sanitair tot het gebruiksgemak en design. Vanaf het eerste moment besteden we veel aandacht aan de wensen en de persoonlijke voorkeuren die u heeft, zodat uw badkamer straks perfect past bij de rest van uw woning.

Badkamer Rijssen op maat | Laurens Badkamers

3D-ontwerp voor uw badkamer in de omgeving van Rijssen

Bij Laurens Badkamers maken we altijd eerst een 3D-ontwerp van uw badkamer. Bij de eerste kennismaking besteden we dan ook veel aandacht aan de persoonlijke voorkeuren; alles om uw wensen goed in kaart te brengen en uw dromen waar te maken. We combineren uw wensen met onze stijlvolle materialen van hoge kwaliteit en maken de compleet nieuwe badkamer in 3D. Op die manier heeft u meteen een goed beeld van hoe de badkamer eruit komt te zien. Op basis van het ontwerp kunnen we gaan finetunen! 

 

Badkamer Rijssen | Laurens Badkamers

Badkamerrenovatie in Rijssen

Een verbouwing of renovatie van de badkamer wilt u natuurlijk zo snel mogelijk afgerond hebben, zodat u er minimaal ongemak van heeft. Door vooraf goed inzicht te krijgen in uw wensen, kunnen wij de gehele verbouwing of renovatie van uw badkamer in Rijssen al in twee weken verzorgen. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de sloop- en renovatiewerkzaamheden, onder andere door een extra douche voor u te plaatsen, zodat u tijdens onze werkzaamheden gewoon kunt douchen. Laurens Badkamers werkt uitsluitend samen met vertrouwde en bekende installateurs, maar gedurende het project blijft Laurens Badkamers uw aanspreekpunt, want dat is wel zo makkelijk!

 

Badkamer Rijssen | Laurens Badkamers

Nieuwe badkamer in Rijssen?

Wanneer u een nieuwe woning aan het bouwen bent in de omgeving van Rijssen kunt u bij Laurens Badkamers terecht voor een compleet nieuwe badkamer op maat. Een nieuwe woning is het perfecte moment om alle elementen perfect op elkaar af te stemmen, wij helpen u hier graag bij!

Badkamer Rijssen | Laurens Badkamers

Maatwerk badkamer bij Laurens Badkamers

Bij Laurens Badkamers kunt u terecht voor een nieuwe badkamer op maat voor uw woning in de omgeving van Rijssen. Kom langs in onze showroom voor een kennismakingsgesprek en/of om inspiratie en ideeën op te doen voor uw badkamer. Wij hebben badkamers in verschillende stijlen opgesteld in de showroom. Van industriële stijl en landelijke stijl tot moderne badkamers. U kunt onze showroom vinden op industrieterrein ‘t Lochter aan de Bedrijvenweg 59 te Nijverdal.

 

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×