Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer Enschede

Badkamer Enschede | Laurens Badkamers

Laurens Badkamers is specialist op het gebied van ontwerpen en maken van badkamers in Enschede. Bij ons kunt u in de showroom terecht om een badkamer op maat te laten ontwerpen en zelfs de badkamer laten installeren. Wij kijken met veel zorg en aandacht naar de beste elementen voor uw maatwerk badkamer. Uw wensen worden met zorg in acht genomen en verwerkt in diverse stijlen, sferen en materiaalcombinaties. Laurens Badkamers zorgt ervoor dat er rekening wordt gehouden met de wandafwerking tot aan het gebruiksgemak in de badkamer in Enschede. U krijgt van ons persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat uw wensen vertaald worden naar een prachtige badkamer in Enschede

Badkamer in Enschede verbouwen of renoveren

Zoekt u een nieuwe badkamer in Enschede? Laurens Badkamers is specialist in het afleveren van een badkamer die voldoet aan uw voorkeuren en wensen. Aan de hand van een 3D-ontwerp zorgen wij ervoor dat het badkamer design persoonlijk en stijlvol is. Ook wanneer u wilt verbouwen kunnen wij u helpen voor een badkamer om te baden in luxe.

Complete badkamers 

U kunt bij Laurens Badkamers terecht voor een complete badkamer op maat, wanneer u een nieuwe woning aan het bouwen bent in de omgeving van Enschede. Een nieuwe woning is het moment voor het goed oriënteren en te bepalen wat u graag met uw kamer zou willen en welke stijl u kiest. Kiest u voor een landelijke badkamer of ligt de voorkeur toch bij een moderne badkamer? Bij Laurens Badkamers heeft u ruime keuzemogelijkheden voor uw complete badkamer in Enschede.

Wij zorgen samen met u voor de beste invulling voor uw complete badkamer en kiezen de juiste elementen. Van sanitair tot wandafwerking kan gekozen worden bij Laurens Badkamers. Alles om u zonder ongemakken te kunnen laten baden in luxe in uw nieuwe badkamer in Enschede.

Kom langs in de showroom

Bij het zoeken naar een badkamer in Enschede kunt u voor een bezoek aan onze showroom of een kennismakingsgesprek altijd contact met ons opnemen. Onze showroom bevindt zich op het industrieterrein in Nijverdal. Kom gerust langs en laat u inspireren door onze specialisten voor uw badkamer in Enschede.

vrijstaande waskom solid surface - Laurens badkamers

Inspiratie opdoen?

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak