Badkamer Almelo | Laurens Badkamers

Badkamer Almelo

Voor een nieuwe badkamer voor uw woning in Almelo die compleet aan uw wensen voldoet, gaat u naar Laurens Badkamers. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een badkamerontwerp op maat en verzorgen daarnaast ook de installatie van de complete badkamer. Wij kijken met veel aandacht en zorg naar alle elementen in uw badkamer, zodat alles klopt! 

 

Badkamer Almelo op maat | Laurens Badkamers

Badkamer in Almelo

Bij het samenstellen van uw badkamer houden wij uiteraard rekening met uw wensen. We combineren stijl, sfeer en verschillende luxe materialen en creëren daarmee uw droombadkamer. In het ontwerp nemen we uiteraard gebruiksgemak, wandafwerking en sanitair mee. Iedere badkamer is uniek, daarom besteden we bij Laurens Badkamers veel aandacht aan u en uw wensen.

 

 

Badkamer Almelo | Laurens Badkamers

Een nieuwe badkamer voor uw woning in Almelo

Als u een compleet nieuwe badkamer wilt in uw woning in Almelo, dan kunt u Laurens Badkamers inschakelen. Wij zijn er in gespecialiseerd om een compleet nieuwe badkamer te ontwerpen die volledig aansluit bij uw wensen, voorkeuren, ruimte en gezinssituatie. We maken een eerste schets die we later vertalen naar een 3D-ontwerp op maat, waarin u een goed beeld krijgt van de badkamer, inclusief stijlvolle materialen en elegante producten.

Badkamer Almelo | Laurens Badkamers

Badkamerrenovatie in Almelo

Heeft u in uw woning in Almelo een badkamer die u wilt verbouwen of renoveren? Bij een badkamerrenovatie zorgt Laurens Badkamers ervoor dat het proces snel en soepel verloopt en het aan niets ontbreekt. Wij regelen zelfs een extra douche, zodat u tijdens de werkzaamheden gewoon kunt douchen. Wel zo prettig! Voor de badkamerrenovatie werken wij uitsluitend met vertrouwde en bekende installateurs. Gedurende het gehele renovatieproject blijft Laurens uw contactpersoon. Na plaatsing kunt u direct zorgeloos baden in luxe.

 

Badkamer Almelo | Laurens Badkamers

Een compleet nieuwe badkamer

Bent u bezig met het bouwen van een nieuwbouwwoning in Almelo, dan bent u vast ook op zoek naar een nieuwe badkamer die geheel bij uw nieuwe stijl past. Een nieuwe woning is namelijk hét moment om alle elementen bij elkaar te brengen. Van leidingwerk tot aan de wandafwerking: Laurens denkt met u mee over alle zaken. Samen zorgen we ervoor dat uw badkamer in Almelo een succes wordt. Zodat u kunt baden in luxe.

Badkamer Almelo | Laurens Badkamers

Kom langs in de showroom

Als u een badkamer voor uw woning in Almelo zoekt, kom dan eens langs in onze showroom voor een kennismakingsgesprek of neem vrijblijvend contact met ons op. De showroom is te vinden in Nijverdal aan de Bedrijvenweg 59, op industrieterrein ’t Lochter. De showroom is een inspirerende plek om ideeën en inspiratie op te doen, dus kom ook gerust langs als u nog niet weet wat u wilt. Baden in luxe doet u bij Laurens Badkamers!

Contact opnemen

Home
Badkamers
Woonvloeren
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×