Laurens Badkamers Baden in luxe

Sanitair Nijverdal

Sanitair van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar sanitair in Nijverdal? Dan bent u bij Laurens Badkamers aan het juiste adres! Wij vinden het uitdagend om verschillende materialen met elkaar te combineren. Daarom werken wij samen met diverse leveranciers. Dat zorgt ervoor dat ons aanbod sanitair en aanverwante producten zo breed mogelijk is. Hierdoor kunnen wij uw sanitair zoals een badkamer en WC op maat ontwerpen en volledig naar uw wens. 

Showroom vol sanitair in Nijverdal

Bent u op zoek naar het juiste sanitair voor uw woning in Nijverdal of omgeving? Neem dan eens een kijkje in onze showroom op industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal. U vindt ons aan de Bedrijvenweg 59. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor het sanitair in uw eigen woning in Nijverdal. De showroom is ingericht volgens de laatste trends. Alle opstellingen in de showroom zijn met elkaar gecombineerd, zodat het voor u mogelijk is om een goed beeld te vormen hoe de producten matchen.

badkamer met houten badmeubel in showroom

Sanitair kopen in Nijverdal

Plan een afspraak in!

Wilt u de mogelijkheden voor sanitair in uw woning bekijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een datum in te plannen voor een kennismakingsafspraak. U kunt tijdens openingstijden natuurlijk ook langskomen in de showroom. Wij helpen u graag verder en nemen de tijd om naar uw specifieke wensen en voorkeuren te luisteren, zodat wij deze kunnen omzetten in een passend badkamerontwerp op maat.

Doe inspiratie op en bekijk onze projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak