Laurens Badkamers Baden in luxe

Wellness badkamer

Ultiem genieten in eigen huis

Kom tot rust in uw eigen badkamer. We gaan graag met u op zoek naar de perfecte, persoonlijke combinaties zodat u elke dag de ultieme beleving van wellness ervaart. De badkamer is bij uitstek de ruimte in uw huis waar u volledig tot rust kunt komen en een moment voor uzelf kunt creëren. Een wellness badkamer bevordert uw gemoedstoestand én uw gezondheid. Wij gaan voor een badkamer waarin u kunt ‘baden in luxe’.

Wellness badkamer voor kalmte en geborgenheid

Om goed voor uzelf te kunnen zorgen, moet u goed naar uzelf kunnen luisteren. Een wellness badkamer geeft bij uitstek de sfeer waarin u de stilte hiervoor kunt vinden. Door de juiste kleurtonen, hoogwaardige materialen en rustieke combinaties, straalt deze badkamer kalmte en geborgenheid uit. De badkamers met een Laurens-handtekening worden gekarakteriseerd door de zowel luxueuze als stijlvolle en ontspannen look and feel.

Verlichting wellness badkamer

Uw unieke wellness badkamer

We nodigen u graag uit in onze showroom om uw wensen met betrekking tot een wellness badkamer te bespreken. We laten u de oneindige mogelijkheden zien en kunnen na een eerste kennismaking vaak al een moodboard samenstellen die uw unieke stijl weergeeft. Op basis van zowel praktische als esthetische keuzes werken we vervolgens een schets van het ontwerp in uw huis uit.

Moodboard hotel chique badkamer

Eersteklas wellness

De uitstraling van een ruimte heeft grote invloed op uw stemming, maar ook de voorzieningen in deze ruimte spelen een bepalende rol in. Wij werken met design merken en leveranciers van eersteklas materialen. Daarnaast leveren wij uitsluitend maatwerk, waardoor ieder project volledig uniek is en naar uw wensen kan worden ingevuld. Wij garanderen een exclusieve badkamer van de hoogste kwaliteit.

Exclusieve merken

We zijn trots op de internationale designmerken die we verkopen. De merken waarmee wij samenwerken zijn bewust gekozen en merken hebben ons als vaak exclusieve dealer aangewezen. Lees meer over kranen van Gessi, kranen van JEE-O en het behang van DWC of Arte behang. De indrukwekkende designs van deze merken weten een stijlvolle wellness-gevoel te creëren dat u uitnodigt om te relaxen.

Warmte in een wellness badkamer

Een wellness badkamer straalt letterlijk warmte uit. De warme stralen uit de regendouche, masserende stralen van de spotwater of het hete water in een royaal ligbad, alles is pure wellness. De warmtestraling van een sunshower versterkt de helende kracht van warmte op uw lichaam. Het stimuleert de doorbloeding en versnelt het herstel van de spieren. En dankzij de radiatoren van Instamat blijft u ook na het douchen of wanneer u uit bad stapt genieten van een verwarmde ruimte.

Sunshower in wellness badkamer

Gun uzelf de ontspanning

Wellness betekent goed voor uzelf zorgen en daar helpen wij u graag bij. In de hectiek van alledag zijn de rustmomenten van essentieel belang. Gun uzelf deze ontspanning en geniet van een wellness badkamer die u even op adem laat komen. Laat u inspireren door de verschillende projecten die we online, op deze website en onze socialmediakanalen, presenteren en bestel het gratis lookbook voor nog meer ideeën.

Regendouche Gessi

Kom langs in onze showroom

We ontvang u graag in onze showroom te Nijverdal, waar we alle tijd voor u nemen om samen tot een droombadkamer te komen. Komt u van verder weg, geen enkel probleem, laat het ons weten dan maken wij er met een hapje en drankje een verzorgde middag van.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak