Laurens Badkamers Baden in luxe
Royal Orobico Binnenkijken bij Hans & Monique
Scroll naar beneden
  • Badkamer
  • 17 m²
    • Exclusief
    • Sunshower

Deze badkamer laat zich het beste omschrijven als exclusief, luxury en mysterieus. De naam van dit project is een samenvoeging van de royal sfeer die we hier hebben neergezet en de naam van de donkere wandtegels met marmerafdruk: Orobico. Het ontwerp is verre van veilig en saai te noemen en heeft daarmee alle verwachtingen van Hans & Monique overtroffen.

Met een open blik kwamen Hans & Monique naar onze showroom om zich te oriënteren en te laten inspireren. Wat ze in ieder geval graag terug zagen komen, waren vrouwelijke rondingen, glanzende elementen en een donkere, luxueuze look and feel. Samen gingen we op ontdekkingsreis naar hun persoonlijke stijl. Waarbij we al snel door hadden dat we deze klant wel met exclusieve ontwerpen konden uitdagen. Door het samenstellen van een persoonlijk moodboard kregen we een goed beeld van hun voorkeuren.

Luxe badkamer totaalplaatje

We vonden kleuren en materialen die passen bij het gevoel dat zij wilden neerzetten en merken die aansluiten bij hun smaak. De combinatie goud zwart was leidend en werd de basis van het totaalplaatje. Tegenover de donkere tegels met marmerlook zetten we een neutrale bruintint, voor een gebalanceerd geheel. Voor een extra luxueuze touch brachten we, zowel in de nis boven het zwarte toilet en in de douche als op de achterwand van de kaptafel, met een metalen visgraat een contrasterende structuur aan. 

Visgraat in nis toilet

De Orobico tegel heeft een niet van echt te onderscheiden marmerlook waar je maar niet op uitgekeken raakt. De goud- en bronstinten in de aderen van het marmer matchen perfect met de regendouche, de spotwater, de handdouche en het bedieningspaneel in deze ruimte. Zowel alle douches als de kranen, waskommen, de drukplaat van het toilet en andere accessoires zoals de handdoekenhouder zijn van het stijlvolle merk Gessi. Door bij al deze elementen voor hetzelfde hoogwaardige merk te kiezen, is er een mooie verbinding ontstaan.

Bij de wastafel maakten we een aantal statements. De twee spiegels hebben een exclusieve vorm en creëren verdieping in de ruimte. De dubbele waskommen eronder staan als ware pareltjes te glanzen. Ook hier konden we voorkeur voor ronde vormen perfect terug laten komen. De elegante kranen van de serie Anello van het Italiaanse designmerk Gessi zijn dé eyecatchers van dit geheel geworden.

Gessi Anello

Het wastafelmeubel, in geblakerd zwart met een subtiele, bruine vleug, is van het eersteklas merk Elise en speciaal voor Hans & Monique op maat gemaakt. Met voldoende opbergruimte en passend bij het tevens op maat gemaakte meubelstuk voor de kaptafel er schuin tegenover. Beide zijn stijlvolle, weldoordachte elementen geworden. De unieke stukken versterken het exclusieve karakter van deze badkamer en vormen zowel esthetisch als praktisch een enorme meerwaarde.

Maatwerk meubel kaptafel Elise

Naast de koninklijke uitstraling zorgden we ook voor een badkamer waar Hans & Monique dagelijks heerlijk in kunnen ontspannen. Met een masserende spotwater en warme sunshower kunnen zij hier ultiem genieten. Bent u geïnspireerd geraakt en benieuwd hoe wij ook de badkamer van uw dromen kunnen realiseren? Neem gerust eens contact op en kom langs, we zijn benieuwd naar uw wensen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak