Laurens Badkamers Baden in luxe
Modern authentic Binnenkijken bij Jeroen en Marleen
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Industrieel
    • Landelijk
    • Keramische tegel
    • JEE-O kranen

'De badkamer is gerealiseerd in een verbouwde boerderij.'

Deze ruimte heeft een industrieel karakter en is in een verbouwde boerderij gerealiseerd. De mat witte elementen, zoals het vrijstaande bad, geven een stijlvolle touch aan deze badkamer.

'De stijlvolle kranen van hotbath zorgen voor perfectie'

De mat zwarte kranen van Hotbath geven een mooi contrast met het op maat gemaakte eiken meubel. Op het maatwerk badmeubel sieren solide surface waskommen en de stijlvolle kranen van hotbath zorgen voor perfectie.

'Afgewerkt met een oogverblindende visgraat vloer'

De mat zwarte accenten komen onder andere terug in industriële deur van Sealskin. In deze geweldige ruimte is gekozen voor keramische wandtegels en een oogverblindende visgraatvloer.

'Het toilet is in eenheid met de badkamer'

Het toilet is in eenheid met de badkamer. Hier zijn naast steenstrips ook keramische wandtegels van 40 x 80 toegepast. De mat zwarte afwerking geeft de ruimte een stijlvolle sfeer.

Laurens Badkamers denkt ook graag mee met uw badkamer in Wierden, Zwolle, Enschede, Nijverdal of elders in Nederland. Maak gerust een afspraak en kom langs voor een bezoek aan de showroom en een kennismakingsgesprek. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden voor uw badkamer.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak