Laurens Badkamers Baden in luxe

Zwarte stalen radiatoren

Voor een aangename warmte

Het merk Instamat is toonaangevend op het gebied van radiatoren. Instamat kent een uitgebreide collectie radiatoren, met talrijke variaties aan vormen, kleuren en afmetingen. Door de ruime keuze kunnen wij in iedere badkamerstijl een radiator van Instamat perfect tot zijn recht laten komen. Een badkamer van Laurens Badkamers ademt luxe en comfort. De ontwerpers van de radiatoren van Instamat delen onze visie en dat is terug te zien in de designs van hun radiatoren.

Behaaglijke warmte dankzij Instamat

Er is niets zo fijn als binnenstappen in een behaaglijk warme badkamer, onder de douche vandaan komen en afdrogen met een verwarmde handdoek of na het douchen een warme badjas aantrekken. Met een designradiator van Instamat brengen wij letterlijk en figuurlijk warmte in de badkamer. De warmtebronnen van Instamat staan bekend om hun stijlvolle designs, hoogwaardige kwaliteit, innovatieve technologie en energiezuinige werking. 

Instamat JAY drie radiatoren

Instamat verwarmt in stijl

Waar een radiator eerder vrijwel alleen vanwege zijn functionaliteit in een badkamer geplaatst werd, weegt tegenwoordig de uitstraling even zwaar. De radiator maakt bij ons onderdeel uit van het complete badkamerontwerp. Een radiator van Instamat mag gezien worden. Sterker nog: de designradiator mag de aandacht trekken en een bepalende rol spelen in de sfeer die in de badkamer gecreëerd wordt.

Industriële badkraan JEE-O

Alle mogelijke combinaties

Wij adviseren de klant graag in het maken van een stylish verantwoorde keuze. Onze interieurontwerpers laten u graag de verschillende stijlvolle voorbeelden zien. Zowel de kleur: van geborsteld RVS tot gepolijst messing en mat zwart tot iedere gewenste kleur; als de stijl: industrieel, simplistisch, modern of elegant; en de vormkeuze: van verticale of horizontale buizen tot een paneelradiator, is volledig aan u.

witte radiator instamat

Duurzame Instamat radiator

Naast dat het uitgebreide assortiment van Instamat klasse uitstraalt, is ook duurzaamheid een belangrijk gegeven bij Instamat. Een radiator van Instamat warmt snel, efficiënt en milieuvriendelijk op. Waardoor u snel kunt genieten van de aangename gelijkmatige verwarming. De radiatoren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, die zorgen voor een lange levensduur. Instamat blijft de verwarmingsproducten innoveren om altijd topkwaliteit te blijven leveren.

Foto’s: Instamat

zwarte radiator instamat

Radiator van Instamat in uw badkamer

We laten u graag ervaren hoe een stijlvolle én tijdloze radiator van Instamat bijdraagt aan het ultieme gevoel van ‘baden in luxe’. We zijn nieuwsgierig naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren, op basis daarvan inspireren wij u graag met een uniek ontwerp. Benieuwd hoe een radiator van Instamat perfect tot z’n recht komt in uw badkamer? Neem gerust eens contact op om een afspraak in onze showroom in te plannen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak