Laurens Badkamers Baden in luxe

Inspiratie voor witte badkamers

laat u inspireren

Witte badkamers zijn weer helemaal terug van weggeweest. Maar dan met een totaal andere uitstraling. Waar kleine, witte tegeltjes, een wit bad, een wit toilet en een witte wastafel voorheen de standaard waren, worden de combinaties tegenwoordig een stuk creatiever en vooral persoonlijker. We geven u graag inspiratie voor uw eigen, stijlvolle witte badkamer. 

Wit marmer in de badkamer

De vloer- en wandtegels vormen de basis voor een witte badkamer. Door hier te kiezen voor wit marmer, maakt u direct een statement voor de krachtige uitstraling die uw badkamer gaat krijgen. Witte tegels kan u in diverse badkamerstijlen tegenkomen. Afhankelijk van de andere elementen in de ruimte kan er met wit marmer zowel een landelijke als moderne en zelfs industriële look gecreëerd worden. 

Wit marmeren badkamer

Tegenhangers in witte badkamers

Zwart en wit, Yin en Yang, het zijn elkaars tegenpolen, maar ze zorgen tegelijkertijd voor balans. Om een badkamer een uitgesproken stijl te geven, zoeken wij naar passende tegenhangers. Zo kunnen donkere tegels in een verder volledig witte badkamer voor een stijlvol contrasterende effect zorgen. Doordat wit eigenlijk kleurloos is, laat het zich met alle kleuren en materialen mixen. In een witte badkamer integreren wij eenvoudig een stoer houten wastafelmeubel, maar ook een glamoureuze marmeren wand.

Witte elementen in de badkamer

Door een toenemend aanbod aan materialen, kleuren en producten valt de keuze niet vaak meer op een volledig witte badkamer. Sterker nog andere kleuren hebben het wit in zo verre verdreven dat de toepassing van lichte kleuren juist weer bijzonder wordt. Een wit ligbad transformeert zich in een badkamer met donkere tinten juist tot een ware eyecatcher. Door bijvoorbeeld ook het wastafelblad deze witte look mee te geven ontstaat er een mooi samenspel tussen de verschillende elementen. 

Witte wastafel wit bad

Een rustige, frisse uitstraling

Wit brengt licht en heeft daarmee altijd een bepalende rol in een interieur. In Scandinavische, minimalistische interieurs voeren witte tinten vaak de boventoon, waardoor er direct een bepaalde kalmte heerst. Dit komt doordat wit bijdraagt aan een rustige, frisse uitstraling en het laat de ruimte optisch groter lijken. Wilt u ook een exclusieve, witte badkamer, geheel naar uw eigen smaak? We laten u graag de vele mogelijkheden zien. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak