Laurens Badkamers Baden in luxe

Duurzame badkamer

Dankzij water- en energiebesparing

De luxe van onze badkamers komt niet alleen tot uiting in het design van de elementen, maar ook in de duurzaamheid ervan. Als u zich aan het oriënteren bent op een uniek en eigentijds ontwerp met energiezuinige elementen, helpen wij u hier graag verder bij. We hebben oog voor de vervaardiging van producten, waterbesparing bij kranen en douchekoppen en hoogwaardige materialen, om samen met u te komen tot een duurzame badkamer.

Waterbesparende kranen

Duurzaamheid en luxe gaan bij onze badkamerontwerpen gelijk op. Dankzij de waterbesparende technologieën in kranen en douchekoppen is er op het gebied van waterverbruik eenvoudig winst te behalen. Genieten van een ontspannen douche en ongemerkt water besparen is de ideale combinatie. Door moderne tools wordt de wateraanvoer geminimaliseerd zonder dat uw douchebeleving verandert. U geniet van een duurzame douche zonder concessies te doen aan comfort.

Duurzame badkamer waterbesparende douchekop

Energiezuinige verlichting

Bij het neerzetten van de juiste sfeer in een badkamer, speelt de verlichting een belangrijke rol. De keuze voor duurzame ledverlichting betekent een energiezuinige keuze. We creëren een uitnodigende omgeving zonder energieverspilling. Door de juiste balans te houden in sfeer en energiezuinigheid willen we al uw wensen vervullen en tegelijkertijd een positieve impact maken op het milieu.

Duurzame badkamer energiezuinige verlichting

Duurzame badkamertegels

In onze showroom presenteren wij een keur aan keramische badkamertegels met een natuursteenlook. U ervaart hiermee de print en textuur van natuursteen, zoals marmer, én profiteert van de duurzame voordelen van keramiek. Onze badkamertegels hebben namelijk een veel langere levensduur dan natuursteen, ze zijn bestand tegen oliën en zeep uit doucheproducten en zijn krasbestendig. Lees hier meer over de voordelen van onze badkamertegels.

Duurzame materialen

Onze belofte van kwaliteit en duurzaamheid komt ook terug in de milieuvriendelijke materialen die wij toepassen. De maatwerk meubels zijn van eersteklas kwaliteit, deze gaan een leven lang mee. We kiezen bewust voor exclusieve materialen van de hoogste kwaliteit. Zoals het advies voor het duurzame, onderhoudsvriendelijke en sterke oppervlakte materiaal solid surface, voor bijvoorbeeld wastafel(bladen) of bad.

Tips voor een duurzame badkamer

Naast de duurzame materialen, energiezuinige verlichting en waterbesparende kranen die wij toepassen in onze badkamerontwerpen zijn er ook verschillende dingen die u kunt doen om uw badkamer nog duurzamer te maken. Zoals bewust kiezen voor (verzorgings)producten met biologische ingrediënten. Door schadelijke chemicaliën te vermijden en de voorkeur te geven aan duurzame verpakkingen of natuurlijk afbreekbare items, kunt u met een kleine aanpassing al een verschil maken.

Duurzame badkamer

Meer informatie

Wij laten u ‘baden in luxe’ en verliezen duurzaamheid daarbij zeker niet uit het oog. Met die insteek ontwerpen wij graag samen met u uw droombadkamer. Benieuwd naar de duurzame opties en ons volledige palet aan mogelijkheden? Om zeker te zijn van onze tijd en aandacht adviseren wij u om een afspraak in te plannen. We zijn benieuwd waar wij u gelukkig mee kunnen maken en inspireren u graag met de vele voorbeelden in onze showroom.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak