Laurens Badkamers Baden in luxe
Urban nature Binnenkijken bij Ton en Margreeth
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Luxe
    • Modern
    • JEE-O kranen
    • Tegels met marmerlook

'Een exclusieve badkamer met maatwerk meubelen'

De nieuwe badkamer van Ton & Margreeth heeft een industriële uitstraling. In deze exclusieve badkamer plaatsten we diverse maatwerk meubelen.

'Met de handgrepen op de kast creëert Margreeth haar eigen sfeer'

Net als in de rest van de woning, heeft Margreeth ook de badkamer haar touch meegegeven. De schildpadjes op de kast dienen als handgreepjes en zijn door Margreeth zelf uitgezocht.

'Een enorme spiegel met minimalistisch design'

Boven de wastafel met opbouwkom hangt een enorme ronde spiegel met minimalistisch design. De matwitte kleur van de opbouwkom komt ook terug in de rest van het sanitair.

'De zwarte kranen matchen perfect met de zwarte lijnen van de douchewand'

De zwarte kranen komen op meerdere plekken in de badkamer terug. Ze matchen perfect met de zwarte lijnen van de douchewand.

'Rust creëren in de urban jungle.'

Om rust te creëren in deze urban jungle, kozen we ervoor om in diverse hoeken in het gespoten plafond geen plint te plaatsen.

Bent u benieuwd wat Laurens Badkamers voor uw badkamer kan beteken in bijvoorbeeld Nijverdal, Wierden of Rijssen? Maak dan gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek en kom langs in onze showroom. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden voor uw badkamer.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak