Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer Hengelo

Badkamer Hengelo | Laurens Badkamers

Bij Laurens Badkamers nemen we uitgebreid de tijd om samen uw droombadkamer in Hengelo te realiseren. We besteden veel aandacht aan uw persoonlijke voorkeuren. In onze showroom kunt u zich laten inspireren, bespreken we uw wensen en nemen we de tijd om een moodboard samen te stellen. Bij het unieke ontwerp nemen we de wandafwerking, toegepaste materialen, sanitair, het gebruiksgemak en design mee. Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp, dan gaan wij aan de slag met het verwezenlijken van uw badkamer in Hengelo! 

Badkamer in Hengelo verbouwen of renoveren

Woont u in de omgeving van Hengelo en bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom langs in onze showroom in Nijverdal om uw persoonlijke wensen om te zetten in een uniek ontwerp. Wij zijn gespecialiseerd om een maatwerk badkamer te ontwerpen dat volledig aansluit bij uw voorkeuren. Onze interieurontwerpers zorgen voor een stijlvolle uitstraling van uw badkamer. Wij maken een 3D ontwerp van uw badkamer, zodat u een goed beeld heeft van hoe uw badkamer eruit komt te zien.

Gessi vrijstaande koperen kraan

Compleet nieuwe badkamer in Hengelo

In onze showroom vindt u diverse uiteenlopende voorbeelden. Zo kunt u inspiratie op doen voor badkamers die passen bij uw stijlvoorkeur. Gaat u voor hotel chique met gladde stoffen en chique elementen of een landelijke badkamer met houten elementen zoals een vloer met houtlook of houten badkamermeubel. 

Ook kunt u bij Laurens Badkamers verschillende kranen combineren met een bijpassend wastafelmeubel. Indien u bijvoorbeeld voor een inbouwkraan van Gessi kiest, adviseren wij u om ook te kiezen voor een douchekop, wandmengkraan en badkraan van Gessi.

Daarnaast zijn de mogelijkheden voor wandbekleding in uw droombadkamer eindeloos. Een behang geeft ieder badkamer interieur een bijzonder karakter. Zo vormt de wandbekleding van DWC een basis voor een exclusief interieur of een behang van Arte dat zich onderscheidt door unieke patronen, texturen, reliëf en kleuren.

Badkamer Enschede | Laurens Badkamers

Kom langs in de showroom

Wanneer u op zoek bent naar een unieke badkamer op maat voor uw woning in Hengelo, kom dan eens langs in onze showroom aan de Bedrijvenweg 59 in Nijverdal. Laat u inspireren en ontdek uw smaak door de vele voorbeelden van stijlen en combinaties. Wij helpen u graag om samen tot een exclusief ontwerp voor uw droombadkamer te komen.

vrijstaande waskom solid surface - Laurens badkamers

Inspiratie opdoen?

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak