Tempert Tegels en Badkamers wordt Laurens Badkamers

Badkamerspecialist Tempert Tegels en Badkamers gaat vanaf woensdag 3 januari 2018 verder onder de naam Laurens Badkamers. De naamswijziging is onderdeel van het nieuwe concept van Laurens Badkamers, waarbij ‘baden in luxe’ centraal staat.

Nieuwe stap voor Tempert Tegels en Badkamers

Het nieuwe concept is ontstaan door de veranderende vraag op de markt. We merkten dat er steeds meer vraag was naar het luxe segment van badkamers, maar dat mensen door de uitstraling van Tempert twijfelden of ze aan het juiste adres waren. Ons nieuwe Baden in luxe-concept sluit goed aan op de veranderende vraag.

Onafhankelijkheid zorgt voor vrijheid

Waar Tempert Tegels en Badkamers onderdeel was van een franchiseformule, is Laurens Badkamers volledig onafhankelijk. Dat biedt vele voordelen. We zijn nu helemaal vrij in materiaalkeuze en het ontwerpen van de badkamers en kunnen daardoor van iedere badkamer een uniek project maken.

Persoonlijk contact

Bij Laurens Badkamers wordt naar alle elementen van de badkamer gekeken. Van sanitair tot wandafwerking en van gebruikersgemak en design. Uniek bij Laurens is dat er al tijdens de eerste kennismaking veel aandacht besteed wordt aan de wensen en de voorkeuren van de klant. Persoonlijk contact komt in iedere fase van een project terug. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek, maar ook tijdens de montage van de badkamer.

Showroom

De showroom van Laurens Badkamers zit nog op de vertrouwde plek waar Tempert Badkamers eerder altijd gevestigd was: Bedrijvenweg 59 in Nijverdal.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×