Badkamer showroom van Laurens Badkamers

Badkamer showroom van Laurens Badkamers

Laat u inspireren voor uw badkamer in de badkamer showroom van Laurens Badkamers. In onze showroom in Nijverdal hebben wij veel verschillende badkameropstelling in diverse stijlen. Wij delen ook graag onze ervaring en kennis om u nieuwe inzichten te geven.

In onze badkamer showroom kunt u alles vinden voor het baden in luxe. We hebben verschillende badkamers opgesteld met verschillende producten zodat u uw goed kan oriënteren van de wandafwerking tot sanitair en van gebruiksgemak en tot aan het design van uw badkamer.

De badkamer showroom van Laurens Badkamers geeft u direct het gevoel van baden in luxe. Kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag!

badkamer showroom van Laurens badkamers

Adres en Openingstijden

U kunt onze badkamer showroom vinden op:

Bedrijvenweg 59
7442 CW Nijverdal
Telefoonnummer: 0548 618 675
E-mailadres: info@laurensbadkamers.nl

Openingstijden: 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:30
Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

Koopavond op afspraak.

Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. 

Neem alvast een kijkje in onze showroom

Benieuwd naar onze badkamer showroom? Bekijk dan de foto’s hieronder om alvast een impressie te krijgen.

Verschillende stijlen badkamers

In de showroom van Laurens Badkamers zijn verschillende soorten stijlen badkamers te vinden. We werken met unieke en duurzame producten die hierdoor volledig aansluiten aan uw voorkeuren. De verschillende badkamerstijlen in de showroom geven u een inzicht in de mogelijkheden.

De showroom biedt de mogelijkheid om de verschillende badkamerstijlen met eigen ogen te zien zoals een design badkamer, landelijke badkamer, moderne badkamer, exclusieve badkamer, luxe badkamer en industriële badkamer ,.

In de badkameropstellingen hebben we diverse badkamersmeubels, waskommen, wasbakken tegels en kranen tot aan vrijstaande baden. We laten u graag de mogelijkheden zien.

Een ontwerp van uw badkamer

Zodra we samen met u bepaald hebben wat de juiste sfeer is voor uw badkamer en welke materialen uw voorkeur heeft, maken wij een ontwerp op maat voor uw complete badkamer.

Bij Laurens Badkamers zijn we altijd op zoek naar de optimale balans tussen design en comfort. Een maatwerk badkamer die met kennis en ervaring wordt gerealiseerd. Tijdens de montage blijft Laurens het aanspreekpunt, vanaf het ontwerp tot aan de oplevering blijven wij betrokken bij het traject om u te laten baden in luxe.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×