Binnenkijken bij Loes

+ Zwart marmer

+ Gouden wastafel

+ Matzwarte kranen

Lookbook aanvragen

Het zwarte marmer in de badkamer van Loes Lammertink zorgt voor een expressieve sfeer met een warme tint. De marmeren natuursteen straalt daarnaast luxe uit en geeft een fijne sfeer aan de badkamer. Het gouden mozaïek staat mooi in contrast met het zwarte marmer en geeft een frisse touch aan de doucheruimte.

Een echte eyecatcher aan deze badkamer is de gouden wastafel. Het goud combineert prachtig in contrast met de zwarte wastafel en de stoere, matzwarte kranen. Door de tinten van het behang op de achtergrond komt de gouden kleur van de wastafel nog beter tot zijn recht.

De matzwarte kranen zorgen voor een mooi contrast met de houten balken en witte badkuip in de badkamer. Daarnaast geven ze de ruimte een industrieel karakter en een stoere uitstraling. Ook is er voor een matzwarte douchekop gekozen die in lijn staat met het zwarte marmer en de douche helemaal afmaakt.

Bent u geïnteresseerd in een badkamer van Laurens Badkamers en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×