Binnenkijken bij Kees & Rosalie

Magic & minimalistic marmer

+ Minimalistische stijl

+ Marmeren tegels

+ Zwarte robuuste kranen

Neem contact op

De nieuwe badkamer van Kees & Rosalie heeft een minimalistische stijl. De combinatie van de witte muren en elementen, eenvoudige ronde spiegels en hout zorgt voor een strakke look. De zwarte, robuuste kranen geven een stoer en modern effect aan de badkamer.

De witmarmeren wanden in de douche geven een moderne tint aan de badkamer en passen goed bij de evenzo moderne zeer robuuste zwarte douchekranen. Om eenheid te creëren in de badkamer zijn er naast kranen ook andere zwarte elementen toegevoegd, waaronder een zwarte toiletrolhouder en bedieningspaneel.

Dezelfde industriële zwarte kraan is terug te vinden naast het witte vrijstaande bad, dat zich in de hoek van de badkamer bevindt. De badkraan bevat een handdouche voor extra comfort.

Dankzij het brede houten badkamermeubel en de twee kranen is er voldoende opberg- én opfrisruimte. De eenvoudige ronde spiegels passen bij de minimalistische stijl van de rest van de badkamer.

Het toilet is in dezelfde stijl als de badkamer ingericht: de witmarmeren wand, het witte sanitair, de zwarte elementen en het hout. Ook de grijze vloertegels uit de badkamer zijn terug te vinden in het toilet.

 

Bent u benieuwd wat wij voor uw badkamer kunnen beteken in bijvoorbeeld Nijverdal, Wierden of Rijssen? Maak dan gerust een afspraak en kom langs in onze showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw badkamer.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×