Binnenkijken bij Jaap & Kim

+ Bronzen accenten

+ Unieke spiegels met led

+ Tegels met bronzen aderen

Lookbook aanvragen

Het maatwerk zwart eiken badmeubel met de solid surface wastafel geeft de badkamer van Jaap Reesema & Kim Kötter een strakke uitstraling. De mat witte wastafel is vervaardigd uit duurzaam en sterk materiaal waardoor deze jarenlang meegaat. De bronzen inbouwkranen zijn samen met de druppelvormige spiegels met led-verlichting rondom een echte blikvanger. De vorm van de spiegels geven een bijzondere en schitterende uitstraling aan de badkamer.

In de badkamer van Jaap & Kim zijn prachtige tegels op de wand en vloer met bronzen aderen verwerkt. Deze tegels zijn stuk voor stuk uniek en passen goed bij de rest van de bronzen elementen. Naast de unieke uitstraling zijn de tegels duurzaam en zorgen ze met de hoogwaardige kwaliteit voor veel comfort.

De inloopdouche met glazen wand creëert een ruimtelijk gevoel. De twee bronzen douchekoppen en bijpassende handdouche zorgen voor ultiem comfort. De maatwerk schappen in de betegelde nis in de douche zijn praktisch en volledig in stijl van de rest van de badkamer.

Naast het mat witte solide surface bad die een echte eyecatcher is in de ruimte, siert een vrijstaande badkraan in bronzen stijl. De bronzen elementen komen op verschillende plekken in de ruimte terug, waaronder in de aderen op de prachtige tegels. De bronzen accenten geven de badkamer van Jaap & Kim een stijlvolle, warme en daarnaast stoere look.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×