Binnenkijken bij Gerrit & Alice

+ Gemêleerde betonlook

+ Inloopdouche

+ Keramisch parket

Neem contact op

De badkamer van Gerrit & Alice is uitgerust met moderne inbouwkranen. De chrome kraan van KEUCO IXMO heeft een elegante en luxe uitstraling. Door de hoge kwaliteit gaat deze accessoire jarenlang mee. De kraan verenigt esthetiek, ergonomie en functionaliteit. Het design is minimalistisch en heeft een chique look.

Steeds meer mensen kiezen voor een betonlook in hun badkamer. Deze trend zie je vaak terug in tegels en accessoires. Gerrit & Alice hebben de betonlook terug laten komen in de gemêleerde tegels van de badkamer. De unieke kleur van het beton geeft de badkamer een ruime en stoere uitstraling.

De badkamer is volledig bedekt met keramische parket tegels die zorgen voor een unieke uitstraling binnen de badkamer. Deze keramische vloer bestaat uit keramische tegels met een houtmotief, wat de ruimte een warme look geeft. Daarnaast straalt deze duurzame vloer stijl uit en is hij erg comfortabel in gebruik.

De badkamer van Gerrit & Alice heeft een glanzend wit badmeubel dat is voorzien van een keramiek wastafel. Een bijzonder element in deze badkamer is de grote spiegel. Een bijzonder element in deze badkamer is de grote spiegel. De rechthoeken spiegel en elegante kranen van KEUCO creëren een chique uitstraling.

De inloopdouche is een van de eyecatchers van deze badkamer. De zwarte accenten creëren een stoere look in de badkamer. En de glazen cabine zorgt voor een ruime uitstraling. Daarnaast is de inloopdouche één geheel met de rest van de badkamer waardoor er minder elementen zijn die de aandacht afleiden van de badkamer in zijn geheel.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×