Binnenkijken bij Edwin & Corine

+ Sunshower

+ Betonlook

+ Vrijstaand bad

Neem contact op

Het originele en unieke maatwerk houtmeubel staat samen met de houten accessoires prachtig in deze badkamer. Door de lichte kleur van het hout en het doorlopende front, oogt de badkamer ruimer. De combinatie van de wastafels en houten elementen zorgen voor een strakke look. Het houtmeubel is daarnaast erg functioneel als opbergruimte.

De grote ronde spiegel met zwarte lijst boven het houtmeubel maakt de ruimte optisch groter. Op het meubel zijn de ovalen solid surface wastafels geplaatst. Het materiaal van de solid surface wastafels is sterk en duurzaam, waardoor de tafels jarenlang meegaan. Daarnaast zijn de wastafels vochtbestendig wat zorgt voor hygiënisch gemak. De RVS-kranen hebben een goede isolatie en hoge hittebestendigheid. Het materiaal heeft een luxe en moderne uitstraling.

Het vrijstaande solid surface bad vormt eenheid met de ovalen wastafels. Bij het bad is een fraaie vrijstaande RVS-kraan geplaatst. Het ovalen bad is een lust voor het oog en daarnaast zit het erg comfortabel. Het geeft een extra moderne uitstraling aan de badkamer.

De badkamer is voorzien van een prachtige Sunshower die vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. De Sunshower is ingebouwd, wat een rustig en strak effect heeft op de doucheruimte. Daarnaast zorgt het voor optimale ontspanning tijdens het douchen. De vloer van de badkamer is bedekt met Kronos tegels. Het diepte-effect van natuursteen komt hier heel goed tot zijn recht.

Een betonlook is niet meer weg te denken in het interieur. In deze badkamer is gekozen voor een optimale betonlook! De wanden zijn voorzien van Beton Ciré. Dit is het meest authentieke beton. Het heeft een rauw randje en een robuuste uitstraling. De betonlook in combinatie met de lichte kleuren van het hout zorgt voor een mooi contrast. Hierdoor is de badkamer een sfeervol geheel.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×