Binnenkijken bij de familie Droste

+ Gouden mozaïek

+ Wastafel met marmeren tegel

+ Rvs-kranen

+ Maatwerk houten meubel

Lookbook aanvragen

In de badkamer van de familie Droste kun je niet om de gouden wand van mozaïek heen. Het is een echte eyecatcher en geeft een luxe en warme uitstraling aan deze badkamer. De grote spiegels zorgen voor een speels effect. Het licht schittert prachtig op het gouden mozaïek dat de muur extra doet glinsteren.

De wastafel in deze badkamer is een maatwerk houten meubel met een schitterende marmeren tegel. De zwarte marmeren tegel geeft de badkamer een stoere uitstraling. Boven de wastafel zijn twee rvs-kranen synchroon geplaatst. De kleuren van de rvs-kranen staan prachtig in lijn met het gouden mozaïek.

De fraaie douche in deze badkamer is gebouwd van prachtig zwart marmer wat een expressieve uitstraling geeft. Het gouden mozaïek van de badkamerwand komt subtiel terug in de ingebouwde zeephouder. Dit zorgt ervoor dat de lijnen uit het marmer er extra uitspringen.

Wilt u advies voor uw eigen badkamer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Laurens Badkamers? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×