Binnenkijken bij Christian & Hannah

De eyecatchers

+ Vrijstaand bad

+ Maatwerk massief houten meubel

+ Industriële look

Neem contact op

Het massief houten meubel is volledig op maat gemaakt. Het front is vervaardigd uit één stuk hout, iets wat duidelijk is terug te zien. Dit creëert een natuurlijke uitstraling. De ronde spiegel en de zwarte accenten geven tegelijkertijd een industriële look aan de badkamer.

De asymmetrische wastafel zorgt ervoor dat er voldoende ruimte overblijft voor uiterlijke verzorging. De industriële zwarte kraan kenmerkt zich door eenvoud en past goed bij de andere materialen van en rondom het meubel.

Ook het vrijstaande bad staat voor eenvoud en is met de zwarte kraan een van de eyecatchers in de badkamer. Door de combinatie met de betonlook tegels en grijze wanden, valt je oog bij binnenkomst direct op het bad.

De zwarte aluminium taatsdeur is kenmerkend voor de industriële look en fungeert als afscheiding tussen de douche en de rest van de badkamer. Het toilet is in dezelfde stijl als het vrijstaande bad en de wastafel, waardoor de witte elementen op verschillende plaatsen terugkomen.

De badkamervloer is volledig bedekt met betonlook tegels. Om eenheid te creëren in de woning, zijn deze tegels ook gebruikt in de hal. De Ceppo stone tegels op de wanden in de douche en achter het badkamermeubel geven een unieke twist aan de nieuwe badkamer van Christian en Hannah. De vloer op de benedenverdieping is voorzien van keramisch hout.

Wilt u weten wat Laurens Badkamers voor uw badkamer kan betekenen in Wierden, Rijssen, Nijverdal of misschien in Enschede? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom. Onze specialisten adviseren u graag over de beste opties voor uw badkamer.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×