Laurens

Ik ben Laurens Keurhorst: getrouwd, vader van drie kinderen en ik woon in Wierden. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar wielrennen en mag ik daarnaast zelf graag fietsen. Vanaf de Meao heb ik 19 jaar geleden via een stage kennisgemaakt met de sanitairbranche.

Baden en relaxen

Bij Laurens Badkamers (voorheen Tempert Tegels en Badkamers) kijken we met zorg en aandacht naar alle elementen van uw badkamer. Van wandafwerking tot sanitair en van gebruikersgemak tot design. We maken van iedere badkamer een uniek project door te werken met stijlvolle materialen van hoge kwaliteit. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u om u nieuwe inzichten te geven. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw specifieke situatie en wensen.

Ook tijdens de montage blijft Laurens uw aanspreekpunt. Wij zijn van ontwerp tot oplevering betrokken bij het traject en werken uitsluitend met installateurs die wij kennen en vertrouwen.

+ Unieke badkamers
+ Kennis en ervaring
+ Persoonlijk contact

Balans tussen design en comfort

Tijdens het eerste gesprek besteden we direct al veel aandacht aan uw voorkeuren wat betreft stijl, sfeer en het combineren van materialen, zodat we direct een duidelijk beeld hebben van uw smaak en uw gezinssituatie. We passen het ontwerp van uw badkamer hierop aan. Bij gezinnen met jonge kinderen is het bijvoorbeeld handig dat de kinderen eenvoudig geholpen kunnen worden, terwijl gezinnen met pubers meer privacy vaak prettig vinden. Bij oudere stellen staat comfort in de meeste gevallen centraal.

Contact opnemen
dennis

Dennis

Mijn naam is Dennis, getrouwd, vader van 3 zoons en ik woon in Geesteren. In mijn vrije tijd speel ik tennis en geef ik voetbaltraining. Daarnaast vind je mij regelmatig in het Heracles stadion.

Ik houd me bezig met alle zaken aan de achterkant van Laurens Badkamers: van bestellen tot plannen van klaarzetten tot bezorgen. Waar nodig ondersteun ik Laurens in de showroom.

Anne

Anne Tutert is interieurvormgever houdt zich bezig met het ontwerpen en inrichten van badkamers in combinatie met de rest van woning. Ze hoopt u snel in de showroom in Nijverdal te zien om samen een badkamer te creëren met uw unieke wensen.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×