Interieuradvies bij Laurens Badkamers in Nijverdal

Interieuradvies bij Laurens Badkamers in Nijverdal

Laurens Badkamers zorgt ervoor dat u niet alleen in uw badkamer kunt baden in luxe, maar ook in de rest van uw woning. Onze interieurvormgever Anne Tutert ondersteunt bij het vormgeven van uw badkamer en laat ook de woonkamer, hal en slaapkamers niet aan het lot over. Van wanden en vloeren tot meubels en het lichtplan: alles moet kloppen. Zo creëren we een woning in uw eigen, unieke stijl; een echt thuis.

Meer dan uw badkamer

Als u een woning laat bouwen, komt daar veel bij kijken. Niet alleen qua inrichting, maar denk bijvoorbeeld ook aan stroom- en lichtpunten, deuren en ramen. Door in een vroeg stadium al keuzes te maken en een duidelijk ontwerp te hebben van het gehele interieur, bespaart u op meerwerk en bijbehorende kosten. Wij kunnen u daarbij helpen. We leggen op de bouwtekening alles al vast, waardoor er tijdens het bouwen geen verwarring kan ontstaan en u niet plotseling belangrijke keuzes hoeft te maken.

Interieuradvies

Uitgebreid interieuradvies

Om een echt thuis te creëren is het belangrijk dat de verschillende ruimtes op elkaar zijn afgestemd.  Laurens Badkamers helpt u hierbij. We beginnen hierbij altijd bij de basis: wat vindt u mooi? Welke materialen en kleuren passen daarbij? Wat is uw stijl? In een kennismakingsgesprek bekijken we samen voorbeelden, zodat we direct een beeld krijgen van uw stijl en wensen. Daarna gaat onze interieurvormgever Anne aan de slag met het interieurontwerp. Voor één ruimte, een verdieping of de gehele woning: net waar u behoefte aan heeft.

Van interieurontwerp tot het thuisgevoel

Een aantal weken na de kennismaking komt u langs in onze showroom in Nijverdal om de tekeningen te bekijken. We bespreken het interieurontwerp, lichten onze keuzes toe en beantwoorden al uw vragen. Ook geven we u inzicht in de kosten. Daarna maken we concrete plannen voor de uitvoering.

Anne Tutert | Interieurvormgever

Uw persoonlijke aanspreekpunt

Ook na het adviestraject blijft Anne uw aanspreekpunt: zij is uw rechterhand tijdens de inrichting van uw woning. We borgen de gemaakte keuzes en zorgen dat uw woning precies wordt zoals we hebben besproken: een echt thuis.

Interieuradvies | Laurens Badkamers

Bestaande meubels of compleet nieuw interieur

Bij een interieuradvies houden we rekening met uw wensen. Heeft u bestaande meubels die u meeneemt naar uw nieuwe woning of wilt u uw huidige woning restylen? Voor het interieurontwerp kijken we altijd naar wat er al is en hoe we dit kunnen gebruiken in een nieuw interieurontwerp.

Contact opnemen

Heeft u niet alleen behoefte aan een nieuwe complete badkamer, maar wilt u ook dat wij meedenken over de rest van uw interieur? Neem contact op met Anne via 0548 618 675 of kom langs in onze showroom in Nijverdal!

Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×