Exclusieve badkamer

+ Maatwerk badkamer
+ Volledig naar uw wens
+ 3D-ontwerp

robuuste hamercoated black kraan in exclusieve badkamer

De naam verraadt het eigenlijk al. Een exclusieve badkamer is exclusief en niet overal samen te stellen of te kopen. Laurens Badkamers biedt wel de mogelijkheid om uw eigen exclusieve badkamer samen te stellen die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Zo heeft u in uw eigen woning een unieke samengestelde badkamer met een exclusieve uitstraling. Laurens Badkamers helpt u graag met het samenstellen en plaatsen van uw badkamer op maat.

hamercoated black kraan bij wit bad in exclusieve badkamer

Uw exclusieve badkamer

Hoe u uw complete badkamer wilt inrichten hangt natuurlijk van uzelf af. Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen over de inrichting, zoals het sanitair en de wandafwerking. Vroeger werd de badkamer enkel voor praktische redenen gebruikt, maar tegenwoordig dient het als een plek waar men tot rust kan komen. Daarom is elke badkamer exclusief en uniek op zijn eigen manier. Zo wordt er veel nagedacht over bijvoorbeeld de verlichting en het creëren van ruimte. Bij Laurens bespreken wij samen met u alle details en mogelijkheden om uw exclusieve badkamer samen te stellen.

exclusieve badkamer

Soorten stijlen

Zoals hierboven genoemd, geeft iedereen zijn of haar eigen betekenis aan een exclusieve badkamer. Sommigen houden juist van lichte kleuren en anderen hebben voorkeur voor donkere kleuren. Daarnaast houden sommige mensen meer van een landelijke badkamer of marmeren badkamer met een warme en rustige uitstraling, terwijl anderen juist liever voor een industriële badkamer of gaan met een robuuste look. Ook is het mogelijk bij Laurens Badkamer om maatwerk badkamermeubelen samen te stellen die volledig aan uw wensen voldoet.

badkamer ruwe douchewand licht exclusieve badkamer

Exclusieve badkamer showroom

Bij Laurens Badkamers hebben we een grote sfeervolle showroom met veel verschillende soorten en stijlen badkamers. Hier is er ruimte genoeg om rustig rond te lopen en inspiratie op te doen voor uw design badkamer of luxe badkamer. Onze specialisten staan ook voor u klaar en kunnen u adviseren over de beste opties en mogelijkheden voor uw badkamer. Het diverse badkamermeubilair staat zo opgesteld dat er goede combinaties gemaakt kunnen worden wanneer u dit wenst. Kom daarom gerust langs voor een kennismakingsgesprek of gewoon een kijkje in onze showroom.

badkamer wit bad robuuste hamercoated zwart kraan exclusieve badkamer

Ontwerp van uw exclusieve badkamer

Wilt u niet alleen inspiratie opdoen in de showroom, maar ook elementen bij elkaar zoeken? Dan kunnen wij voor u een compleet 3D-ontwerp creëren, zodat u er meteen een gevoel bij krijgt. Neem daarom gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij ons in de showroom. Dan nemen wij samen met u alle tijd om uw perfecte plaatje samen te stellen en de beste opties te adviseren. Wij zorgen ervoor dat u uiteindelijk uw exclusieve badkamer kunt creëren en kunt baden in luxe.

Neem contact op
robuuste hamercoated black staande kraan stone panels wandbekleding exclusieve badkamer exclusieve badkamer
badkamer robuuste hamercoated black kranen staande badkraam exclusieve badkamer
badkamer wit bad robuuste hamercoated zwart kraan exclusieve badkamer
inrichting badkamer robuuste hamercoated black kranen exclusieve badkamer
hamercoated black kraan bij wit bad in exclusieve badkamer
badkamer ruwe douchewand licht exclusieve badkamer
robuuste hamercoated black kraan in exclusieve badkamer
badkamer robuuste uitstraling donkere elementen zwarte kraan exclusieve badkamer
badkamer inrichting vrijstaand bad zwarte kraan exclusieve badkamer
maatwerk houten meubel granieten wastafel exclusieve badkamer
exclusieve badkamer
Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×