Laurens Badkamers Baden in luxe
Raw Soho Binnenkijken bij Chris en Janneke
Scroll naar beneden
  • Badkamer
    • Industrieel
    • Arte behang

´Een badkamer met een robuuste uitstraling´

De badkamer van Chris en Janneke bestaat uit verschillende donkere elementen en unieke, krachtige wandbekleding. Hierdoor heeft deze badkamer een robuuste uitstraling gekregen.

´De verlichting op de ruwe douchewand zorgt voor een prachtig lichtspel´

De douchewand is bekleed met wall cladding in de vorm van Stone Panels, dit geeft een heel natuurlijk effect. De verlichting op de ruwe douchewand zorgt voor een prachtig lichtspel.

´De staande hamercoated black badkraan valt direct op.´

De hamercoated black kranen zorgen voor een robuuste uitstraling. De staande badkraan is een element dat direct opvalt in deze badkamer.

In dezelfde stijl als de staande kraan bij het bad, hebben we in de douche ook gekozen voor een robuuste hamercoated black staande kraan.

robuuste hamercoated black kraan robuuste uitstraling

´Een maatwerk houten meubel met granieten wastafel´

Het maatwerk houten meubel met granieten wastafel is voor de ramen in de ruimte geplaatst. De spiegel heeft daarom een vrij ongebruikelijke plek: deze bevindt zich aan de zijkant van het meubel.

´Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en lichte RVS elementen.´

In het toilet zijn de vloeren en de achterwand betegeld en is de rest van de muren gestukadoord. Ook in de badkamer zijn enkele wanden gestukadoord. De uitstraling van het toilet is rustiger dan die van de badkamer. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en lichte RVS elementen, zoals de inbouwkraan.

Benieuwd naar wat wij voor u en uw badkamer kunnen beteken in uw woning in Rijssen, Enschede, Zwolle, Nijverdal of elders? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Onze specialisten helpen u graag om uw droombadkamer samen te stellen.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak