Laurens Badkamers Baden in luxe

4 tips voor een badkamer in herfststijl

Geniet van uw badkamer in herfstsferen

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en het onstuimige weer neemt toe: de herfst is aangebroken. Een tijd die uitnodigt om heerlijk binnen te blijven en samen te genieten van warmte en gezelligheid. Niet alleen uw woonkamer, maar ook uw badkamer kunt u in herfstsferen brengen. Wij geven u vier tips voor een stijlvolle herfstlook.

Maak gebruik van warme kleuren

Het bos kleurt in deze tijd van het jaar in allerlei tinten rood, geel, bruin en oranje. Om het herfstgevoel ook in uw badkamer te creëeren, kunt u de warme kleuren van het herfstpalet hier terug laten komen. Het kan al met een paar kleine aanpassingen, richt u hierbij vooral op accessoires.

Met de toevoeging van zeepjes, (droog)boeketten en handdoeken in herfstkleuren ondergaat uw badkamer al een mini-metamorfose. Kleine details maken een groot verschil, vergeet niet ook de kleur van uw zeepdispenser en tandenborstelhouder aan te passen. En heeft u een verstelbare verlichting, dan kiest u dit najaar natuurlijk voor een warme gloed.

Laat u inspireren door de natuur

De herfst is bij uitstek hét jaargetij om u te laten inspireren door de natuur. Maak een wandeling door het bos, geef uw ogen de kost en zie hoe de natuur verandert. De bomen laten hun bladeren los, maar er ligt nog veel meer op de grond dat u kunt verzamelen; van kastanjes en dennenappels tot mos. Prachtige materialen, eventueel aangevuld met pompoenen, waarmee u een mooie herfsttak of -dienblad of (droog)boeket kunt maken om uw badkamer mee te stylen. Met houten elementen, zoals een houten krukje of badplank, maakt u uw badkamer helemaal herfstproof.

Natuurlijke elementen badkamer

De lekkerste herfstgeuren

Houd tijdens de wandeling niet alleen uw ogen, maar al uw zintuigen goed open. Naast de kleuren, kunt u ook de geuren van de herfst in uw badkamer terug laten komen. Te denken valt aan geuren als kaneel, vanille en appel-karamel. Met geurstokjes of -kaarsen verspreidt u het eenvoudig door de hele ruimte. En met ook badschuim in heerlijke warme, zoete geuren versterkt u deze sfeer.

Verwen uzelf met extra warmte

Wanneer u na een lange wandeling verkleumd thuiskomt, is een lekker warm bad dé manier om snel weer op te warmen. Gun uzelf wat ontspanning met heerlijk ruikende, zachte badschuim en een goed boek.

Of stap onder een warme douche en verwen uzelf met de extra warmte van de Sunshower. Naast de warmte die het uitstraalt, heeft het infrarood van de Sunshower een soortgelijke werking als zonlicht. Het perfecte medicijn tegen de moeheid en lusteloosheid van een herfstdip.

Zo brengt uw herfstbadkamer u volledige ontspanning en nieuwe energie.

Contact

Heeft u hulp nodig bij het stylen van uw badkamer of heeft uw badkamer een volledige make-over nodig? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak