4 tips voor een badkamer in herfststijl

De dagen worden korter, de avonden worden langer: het is weer herfst! Dit seizoen gaat hand in hand met koude, regenachtige dagen, maar ook met gezelligheid. Tijd om je badkamer in herfstsferen te krijgen! Wij geven je 4 tips om de herfst te trotseren!

Badkamer met hexagon tegels | Laurens Badkamers 2

1. Maak gebruik van warme kleuren

Het bos kleurt in deze tijd van het jaar rood, bruin en oranje. Om een herfstgevoel te creëeren in jouw badkamer, kun je gebruik maken van de warme kleuren van het herfstpalet. Met een paar kleine aanpassingen zorg je er al voor dat jouw badkamer helemaal herfstproof is. Richt je vooral op de accessoires. Met een aantal (geur)kaarsen, een boeket bloemen in herfstkleuren en het veranderen van de kleuren van je handdoeken, ondergaat je badkamer al een hele metamorfose. Kleine details maken een groot verschil, dus vergeet niet de kleur van je zeepdispenser en tandenborstelhouder aan te passen.

houten plank over bad

2. Laat je inspireren door de natuur

De herfst is bij uitstek geschikt om je te laten inspireren door de natuur. Maak eens een wandeling door het bos en houd je ogen open, want overal om je heen kun je prachtige materialen verzamelen. Met de prachtig gekleurde bladeren, dennenappels, kastanjes en pompoenen kun je je badkamer heel simpel in herfstsferen stylen. Maak er bijvoorbeeld een mooie herfsttak of herfstdienblad.

bad losstaand kraan

3. Beloon jezelf op een warm bad

Wanneer je na een lange dag helemaal verkleumd van de kou thuiskomt, dan is een lekker warm bad dé manier om weer op te warmen. Schenk jezelf een kop warme chocolademelk (mét slagroom) in, vul je bad met je favoriete badschuim en gun jezelf de tijd om een goed boek te lezen. Ontspanning gegarandeerd!

sunshower extra warmtebron douchen

4. Neem een Sunshower

De winterdip, die zich kenmerkt door moeheid en lusteloosheid, is een bekend fenomeen in de herfst. De klachten ontstaan door een gebrek aan daglicht. Om ook in de herfst de juiste dosis zonlicht te krijgen en klachten te voorkomen, is een Sunshower een ideale oplossing. Het infrarood van de Sunshower geeft het volledige IR spectrum af, net als natuurlijk zonlicht dat doet. Zo voel je je snel beter en vol energie!

Herfst in jouw badkamer

Heb je hulp nodig bij het stylen van jouw badkamer of heb je vragen? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact opnemen
Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×