Open dag: comfort in de regio | Laurens Badkamers

Comfort in de regio

Kom op zaterdag 21 april langs in onze showroom in Nijverdal en ontdek de mogelijkheden van comfort in de regio. U bent van harte welkom tussen 10:00 – 16:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennismaken met de mogelijkheden van comfort in uw eigen badkamer.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 21 april 2018
Tijd: 10:00 – 16:00
Locatie: Bedrijvenweg 59, Nijverdal
Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Geberit AquaClean douchetoilet | Laurens Badkamers

Geberit AquaClean douchetoilet

Voor het wassen van onze handen gebruiken we water en wanneer we ons lichaam schoon willen maken, stappen we onder de douche of gaan we in bad. Niets is logischer dan schoonmaken met water. Toch kiezen we in Nederland nog steeds voor toiletpapier om ons onderlichaam te reinigen na een toiletbezoek.

Frisheid en hygiëne

Het Geberit AquaClean douchetoilet biedt verschillende comfortfuncties die voor een betere hygiëne zorgen. De geïntegreerde douchefunctie bezorgt u een nieuw gevoel van frisheid en hygiëne.

Ervaar het gevoel van frisheid en hygiëne

Bent u benieuwd naar het AquaClean douchetoilet? Kom op zaterdag 21 april langs in onze showroom in Nijverdal. Geberit is zelf aanwezig om u alles te vertellen over de mogelijkheden en de voordelen van een douchetoilet.

Sunshower infrarood douche | Laurens Badkamers

Sunshower

Een Sunshower met infrarood stralen zorgt voor een extra warmtebron tijdens het douchen. Infraroodstralen voelen niet alleen erg ontspannend aan, maar verminderen tegelijkertijd rug- en nekklachten, spierpijn en reumatische klachten. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en verhoogt het uw weerstand, dankzij de aanmaak van vitamine D.

Bent u benieuwd hoe een Sunshower uw imuunsysteem kan stimuleren? Op zaterdag 21 april vertelt Sunshower u hier alles over.

Home
Badkamers
Woonvloeren
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×