Laurens Badkamers Baden in luxe

Badkamer ontwerpen

Uw badkamer laten ontwerpen door Laurens Badkamers

Wij denken met u mee

U kent uw voorkeuren en heeft wellicht al wat ideeën over hoe u uw badkamer eruit zou moeten komen te zien, maar vindt het lastig om hier vervolgens een concreet beeld van te maken. Wij denken met u mee en helpen u graag verder. In onze showroom tonen we een scala aan voorbeelden. Van vormen en materialen tot kleuren en merken. Laurens Badkamers helpt u bij het ontwerpen van uw droombadkamer.

Zelf uw badkamer ontwerpen of laten doen?

Al tijdens het kennismakingsgesprek met onze specialisten zult u merken dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe badkamer. Zeker wanneer het een compleet nieuwe badkamer betreft, vanwege een renovatie, verbouwing of keuze voor een geheel nieuwe look, adviseren wij altijd om dit samen met een specialist aan te pakken.

Bij Laurens Badkamers leren we graag eerst u, uw woonsituatie en voorkeuren kennen. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Aan de hand van uw wensen en de afmetingen van de ruimte, stellen we verschillende voorbeelden en opties van combinaties aan u voor. We stemmen de verschillende objecten, kleuren en materialen op elkaar af, totdat we samen de gewenste samenstelling hebben gevonden. Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp met een eigen unieke uitstraling.

badkamer ontwerpen in 3D

Mogelijkheden voor een kleine en grote badkamer

De mogelijkheden die een kleine en een grote badkamer bieden, zijn zeer verschillend. Wij adviseren u graag over de beste inrichting. Veel van onze klanten hebben de wens om de badkamer optisch (nog) groter te laten lijken. Dit doen wij door bij het ontwerp te kiezen voor de juiste indeling, elementen en kleuren. 

In een grote badkamer kan je grote gebaren maken, zoals met de meubels en tegels. We hebben diverse voorbeelden van grote badkamers met royale vrijstaande baden, ruime inloopdouches en metersbrede op maat gemaakte wastafelmeubels.

In een kleine badkamer zorgen we voor meer ruimte door de uitstraling rustig te houden. Hierbij adviseren wij ook regelmatig om te kiezen voor grote tegels, om niet alleen rust, maar ook een optisch hoger of breder effect te creëren.

Badkamer laten ontwerpen door Laurens Badkamers

Wilt u een compleet nieuwe badkamer? Laurens Badkamers is de specialist die, met passie voor het vak en oog voor detail, uw droombadkamer kan ontwerpen. Het ontwerp van uw badkamer maken we in 3D, zodat u direct een realistisch beeld krijgt van de uiteindelijke sfeer die wordt neergezet.

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Wij nemen rustig de tijd om met u om tafel te gaan en alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw voorkeuren ontwerpen onze specialisten een unieke badkamer waarin u zich volledig thuis voelt en dagelijks kunt baden in luxe.

Maak een afspraak voor een kennismaking en ontwerp, we heten u van harte welkom in onze showroom.

badkamer laten ontwerpen door Laurens Badkamers

Laat u inspireren door onze projecten

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak