Badkamer Nijverdal | Laurens Badkamers

Badkamer Nijverdal

Bij Laurens Badkamers in Nijverdal bent u aan het juiste adres voor een badkamer op maat die volledig aan uw wensen voldoet. We kijken met veel zorg en aandacht naar alle elementen van uw badkamer. Van sanitair tot wandafwerking en van design tot gebruikersgemak.

Badkamer Nijverdal op maat | Laurens Badkamers

Badkamer verbouwen of renoveren in Nijverdal

Wilt u de huidige badkamer in uw woning in (de omgeving van) Nijverdal verbouwen of renoveren? Laurens Badkamers maakt graag een 3D ontwerp voor u die past bij de afmetingen van uw ruimte. Wij besteden direct tijdens het eerste kennismakingsgesprek al veel aandacht aan uw persoonlijke voorkeuren, zodat we het ontwerp van uw badkamer hier goed op kunnen afstemmen. We werken met stijlvolle materialen van hoge kwaliteit, zodat we van iedere badkamer een uniek project maken. Wanneer u nu houdt van een moderne badkamer, een stijlvolle design badkamer of een luxe badkamer. Bij Laurens Badkamers kunt u terecht voor complete badkamers geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Hierbij ligt bij u ook nog de keuze voor een gewenste stijl, zoals landelijk, industrieel of met marmeren accenten.

Badkamer Nijverdal | Laurens Badkamers

Snelle badkamerrenovatie in Nijverdal

Onze badkamerprojecten duren gemiddeld twee weken. Gedurende die tijd zorgen wij er natuurlijk voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij regelen graag een extra douche voor u en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de sloop- en renovatiewerkzaamheden. Wij werken uitsluitend met installateurs die wij kennen en vertrouwen. Ook tijdens de montage blijft Laurens Badkamers uw aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk.

Badkamer Nijverdal ontwerpen | Laurens Badkamers

Nieuwe badkamer in Nijverdal

Ook wanneer u een nieuwe woning aan het bouwen bent in Nijverdal of omgeving, kunt u terecht bij Laurens Badkamers. Waar het bij renovatieprojecten een vereiste is dat alles zo snel mogelijk klaar moet zijn, is het bij nieuwbouwprojecten juist van belang dat de verschillende elementen uit uw badkamer op het juiste moment geleverd en gemonteerd worden. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer op het juiste moment in de projectplanning van uw nieuwe woning wordt geïntegreerd.

 

Badkamer Nijverdal laten ontwerpen | Laurens Badkamers

Uw eigen maatwerk badkamer bij Laurens Badkamers

Wilt u een nieuwe badkamer in uw woning in Nijverdal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Deze vindt u aan de Bedrijvenweg 59 op het industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal. Hier kunt u rustig rondlopen om inspiratie op te doen voor uw eigen badkamer. Wij hebben diverse opstellingen in verschillende stijlen ingericht, zodat er voor ieder wat wils is.

badkamer look warme uitstraling wit bad
wit bad matte materialen badkamer
opbouwkommen wastafel spiegel houten look
houten plank over bad
donker grijze putje badkamer douche
opbergbox toiletpapier badkamer
badkamer steenlook tegels zwart bad
Inspiratie Allermo Meglio | Laurens Badkamers 3
Home
Badkamers
Woonvloeren
Interieuradvies
Laat je inspireren
Gerealiseerde projecten
Over Laurens
Showroom
Neem contact op
Kennismaken
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×