Laurens Badkamers Baden in luxe
Scroll naar beneden

Vanuit passie voor het vak en liefde voor design ontwerpen wij exclusieve badkamers. Met hoogwaardige materialen, stijlvolle samenstellingen en oog voor detail realiseren wij de badkamer van uw dromen!

Laat u inspireren door de door ons gerealiseerde projecten en voorbeelden uit ons gratis lookbook. Of maak direct een afspraak, we verwelkomen u graag in onze showroom.

Badkamers met een eigen karakter

Wij luisteren aandachtig naar uw persoonlijke wensen en geven op basis daarvan een eerlijk en passend stijladvies. Van sanitair tot wandafwerking en van design tot gebruikersgemak. De zorgvuldig samengestelde combinaties, geheel naar uw persoonlijke wensen, geven iedere badkamer een eigen karakter.

Badkamerstijlen

Ontdek de verschillende badkamerstijlen die de basis vormen voor onze ontwerpen.

Hotel chique badkamer

Door glamoureuze elementen toe te passen, geven we uw badkamer de uitstraling van een sterrenhotel. Zo ervaart u thuis dagelijks het optimale gevoel van luxe en wellness. Lees meer informatie over onze hotel chique badkamers en laat u inspireren.

Marmeren badkamer

Marmer geeft een moderne en luxueuze look aan uw badkamer. Onze keramische tegels met marmerlook zijn niet van het echt te onderscheiden. Lees meer informatie over onze marmeren badkamers en laat u inspireren.

Exclusieve badkamer

Al onze badkamers zijn uniek in stijl en samenstellingen. Onze ontwerpers zoeken graag net de rand op en dagen u met gewaagde ontwerpen graag uit. Lees meer informatie over onze exclusieve badkamers en laat u inspireren.

Moderne badkamer

In een moderne badkamer ziet u veel rechte lijnen en een strakke vormen. De eigentijdse look en rustige kleuren zorgen voor een fijne badkamer waarin u echt kunt ontspannen. Lees meer informatie over onze moderne badkamers en laat u inspireren.

Industriële badkamer

Een strak, stoer en robuust karakter is passend bij een industriële badkamer. Hiervoor combineren we vaak zwarte elementen met natuurlijke materialen zoals hout en beton. Lees meer informatie over onze industriële badkamers en laat u inspireren.

Landelijke badkamer

Natuurlijke materialen als hout en natuursteen zijn kenmerkend voor een landelijke badkamer. Maar ook de toevoeging van klassieke en moderne elementen zijn zeker mogelijk. Lees meer informatie over onze landelijke badkamers en laat u inspireren.

Iedere badkamer is dankzij maatwerk volledig uniek

Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen en de vele mogelijkheden te bespreken. Dankzij de samenwerking met ambachtelijke meubelmakers kunnen wij echt maatwerk leveren en aan vrijwel iedere vraag voldoen.

Meer dan alleen uw badkamer

Wij zorgen ervoor dat u niet alleen in uw badkamer, maar ook in de rest van uw woning, kunt baden in luxe. Onze interieurontwerper Anne Tutert is deskundig op het gebied van ontwerpen en vormgeven van alle woonruimtes. Ze adviseert in het complete plaatje: van wanden en vloeren tot meubels en decoratie. Door de inrichting van de verschillende kamers in elkaar over te laten vloeien, creëert ze eenheid in de stijl van uw volledige woning.

Laat u inspireren bij Laurens badkamers

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze showroom, waar u zich kunt oriënteren en door de diverse voorbeelden kunt laten inspireren. Met een scala aan sanitair van gerenommeerde merken, wand- en vloerbekleding van hoogwaardig materiaal en de nieuwste badkamerinnovaties tonen we een wereld aan mogelijkheden. Door de presentatie van verschillende stijlen en ons deskundige advies op maat, ervaart u in onze showroom direct waar uw voorkeur naar uitgaat. 

We nodigen u uit om samen om tafel te gaan en laten u graag enkele uitdagende en verrassende combinaties, indelingen en materialen zien. Op basis van uw smaak, voorkeuren en stijlkeuze gaan wij aan de slag met een exclusief ontwerp. 

Gratis lookbook aanvragen 97 pagina’s aan luxe badkamer inspiratie! Gratis lookbook aanvragen
Maak een afspraak